گزارش کارآموزی بانک کشاورزی

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

گزارش کارآموزی بانک کشاورزی به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۹۸ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

مقدمه : ۱
تاریخچه بانک کشاورزی ایران ۲
سرآغاز بانکداری در ایران ۲
بانک کشاورزی ایران ۹
بانک فلاحتی ۱۰
بانک فلاحتی و صنعتی ۱۱
نام و نشانی های هفتادپنج ساله ۱۹
تاسیس واحدها و شعب در ولایت ۲۲
تاسیس شرکت ها و مؤسسات تولیدی ۲۶
تاسیس صندوق های روستایی ۲۷
تاسیس صندوق های روستایی و شرکت های تعاونی ۲۹
سرمایه بانک از آغاز تاسیس تا سال ۱۳۵۸ ۳۲
گزینش و آموزش ۳۲
بخت آزمایی ملی ۳۶
فصل اول : اهداف ۳۷
اهداف بانک کشاورزی: ۳۸
اهداف : ۴۴
چالش های پیشرو و برنامه های آینده ۴۹
طرح ها و خدمات نوین بانک کشاورزی ۵۰
چالش ها و برنامه های آتی بانک کشاورزی ۵۲
فصل دوم: ۵۷
فعالیت های کار آموز ۵۷
فعالیت کارورز در موسسه مورد نظر: ۵۷
فصل سوم: ۶۱
نظام ارزشیابی ۶۱
نظام ارزشیابی به کارگیری نیروی انسانی شرکتی ۶۱
مقدمه: ۶۱
الف :فرایندجذب نیروی انسانی ۶۳
پیشنهادات : ۶۴
ب‌ :نظام آموزش وبهسازی منابع انسانی ۶۷
پیشنهادات : ۶۸
ج :حفظ ونگهداری منابع انسانی ۶۹
پیشنهادات : ۷۱
د:بکارگیری موثرمنابع انسانی : ۷۳
پیشنهادات : ۷۳
نظام ارزشیابی به کار گیری نیروی انسانی قانون خدمات کشوری ۷۶
فواید تجزیه وتحلیل شغل : ۷۷
زمان اجرای تجزیه وتحلیل شغل : ۷۷
روشهای تجزیه وتحلیل شغل : ۷۸
پرسشنامه تجزیه وتحلیل شغل : ۷۹
اهداف و مقاصد طبقه بندی مشاغل ۸۳
فصل چهارم: ۸۸
جمع بندی و نتیجه گیری ۸۸
جمع بندی ۸۹

چکیده

گزارش حاضر کارآموزی در بانک کشاورزی ایران می باشد . بانک کشاورزی به عنوان تنها بانک تخصصی در بخش کشاورزی کشور طی هفتاد و پنج سال گذشته نقش اساسی در رشد و شکوفایی این بخش ایفا کرده است . با قاطعیت می توان ادعا کرد که فعالیت های گسترده این بانک علاوه بر نقش تعیین کننده در افزایش تولیدات کشاورزی و ایجاد ظرفیت های جدید تولیدی در این بخش، کمک موثر برای نیل به خود کفایی در محصولات کشاورزی و توسعه صادرات غیر نفتی بوده است.

در گذشته بانک کشاورزی صرفاٌ به عنوان بانک توزیع کننده اعتبار شناخته می شد و وابستگی شدید به کمک های دولتی و تسهیلات دریافتی از بانک های تجاری داشت. اما درسالهای  آغازبرنامه اول توسعه کشور ( پایان جنگ تحمیلی ) ادامه دریافت کمک از دولت و بانکهای تجاری دچار مشکلاتی شد و لذا ضرورت انجام اصلاحات در بانک کشاورزی برای نیل به خود اتکایی و حضور قدرتمندانه تر در بخش کشاورزی پیدا شد به دنبال آن برنامه اول اصلاخات در بانک از سال ۱۳۷۰ و با گسترش شیکه شعب روستایی آغاز شد سپس در پایان سال ۱۳۷۶ با درک این موضوع که منابع مالی در بخش شهری کشور متمرکز هستند مرحله دوم اصلاحات در بانک کشاورزی با توسعه شبکه شعب شهری آغاز شد و به دنبال آن انواع خدمات متنوع بانکی از سوی بانک معرفی و به مرحله اجرا گذاشته است نتیجه این اقدامات افزایش سهم کشاورزی از بازار سپرده های بانکی کشور بهبود وضعیت خوداتکایی بانک گسترش وام های اعطای به بخش کشاورزی و افزایش میزان مطلق و نسبی اعتبارات پرداختی بانک حضور مؤثرتر در عرصه بیمه محصولات کشاورزی و حمایت از کشاورزان خسارت دیده بر اثر سوانح و بلایای طبیعی و حضور در عرصه بانکداری الکترونیک ارایه خدمات ارزی به سرمایه گذاران و فعالان بخش کشاورزی و صنایع مرتبط با آن و ارایه خدمات متنوع بانکی به مشتریان بوده است.

واژه های کلیدی : بانک کشاورزی، خدمات نوین، برنامه ها، نظام ارزشیابی، نیروی انسانی، تجزیه وتحلیل شغل

مقدمه :

بانک کشاورزی از زمره بانکهای تخصصی کشور می باشد که طبق قانون عملیات بانکی بدون ربا مصوبه ۱۳۵۸ مجلس شورای اسلامی از سایر بانکها مکلف به جمع آوری سپرده و توزیع قسمتی از آن را به بانکهای تخصصی جهت پرداخت تسهیلات ملزم نموده است کم کم با گسترش شعب و مشقات فراوان که جهت جمع آوری نقدینگی توسط سایر بانکها صورت میگرفت از تمحیدات خود جهت پرداخت قسمتی ازمنابع به بانکهای تخصصی خود داری کردند تا جایی که دولت عملا نتوانست بانکهای تجاری را مجبور به انجام این تکلیف قانونی نماید از این رو بانک کشاورزی جهت تامین قسمتی از اعتبارات پرداختی مجبور به حذف منابع به صورت جدی در عرصه رقابت  با سایر بانکها بر آمد.

تاریخچه بانک کشاورزی ایران

از بانک فلاحتی تا بانک کشاورزی و تا مقطع پیروزی انقلاب اسلامی

سرآغاز بانکداری در ایران

پرداختن به تاریخچه هفتادوپنج ساله بانک کشاورزی ابتدا تتبع درباره پیشینه آن از مرحله آرزو تا به فعل در آمدن تاسیس بانک فلاحتی را طلب می کند که این پژوهش به نوبه خود شرحی کوتاه در باب چگونگی پیدایی بانکداری و ایجاد بانکهای قدیمی در ایران را التزام می بخشد.

در عصر صفویه صرافی های معتبر سازمان یافته بود که با سقوط اصفهان در هم پاشید در دوره قاجاریه عده ای صراف با نظام عقب مانده متناسب با دیگر نهادهای حکومتی، عمدتاً به تنزیل  بروات با بهره گزاف، و حواله پول از شهری به شهر دیگر، در ازای دریافت کارمزد، مشغول بودند. حواله هایی در شبکه صرافی به نام ” بیجک ” جریان داشت که بنا به معروفیت و حسن شهرت صادر کننده آن حکم حواله و اسکناس را داشت و با رواج اسکناس در سال ۱۳۰۷ ه ق / ۱۲۶۸ ش توسط بانک شاهی منسوخ شد.

روستاییان و کشاورزان و خرده مالکان و به طور کلی همه رعیت در نهایت شور بختی، فقر، جهل و بیسوادی روزگار تیره و تارشان سپری می شد و سرنوشت آنها در دست اربابان سرمایه، رباخواران و سلف خران افتاده بود.

اروپائیان نخستین بار در سال ۱۲۸۱ ق / ۱۲۴۳ ش تاسیس بانک را توسط ساولان فرانسوی به میرزا محمود خان ناصرالملک پیشنهاد کردند اما به سبب عدم تضمین حفظ سرمایه آنها معوق ماند.

فکر تاسیس بانک در میان سرمایه داران و روشنفکران ایران شایع بود مثلاً میرزا ملکم خان رساله ای در باب لزوم تاسیس و چگونگی عملیات بانکی نوشت و حاج امین الضرب نیز در سال ۱۲۹۶ ق / ۱۲۵۸ ش لزوم مفرط تاسیس بانک را به ناصرالدین شاه تاکید کرد سرانجام در سال ۱۳۰۶ ق / ۱۲۶۷ ش بانک جدید شرقی که یک موسسه انگلیس و مرکز آن در لندن و حوضه فعالیتش هند و برخی کشورهای آسیایی بود به عنوان یک شرکت بدون کسب مجوز ( در محل بانک بازرگانی سابق در میدان توپخانه قدیم ) کار خود را آغاز و شعبی در مشهد، تبریز، رشت، اصفهان، شیراز و بوشهر تاسیس کرد در ۲۷ جمادی الاول ۱۳۰۷ ق / ۱۲۶۸ ش امتیاز تاسیس بانک به بارون یولیوس رویتر ( یهودی آلمانی تبار مسیحی شده تبعه انگلیس ) برای مدت ۶۰ سال داده شد که منجر به ایجاد بانک کشاورزی به مدیرت ژوزف رابینو گردید اولین قدم این بانک خرید تاسیسات بانک شرقی جدید بود.

90,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید.

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله شرکت سهامی بانک غیرربوی
  • مقاله ‌مصادیق‌ پنهان‌ و آشکار ربا در نظام‌ بانکی‌ ایران
  • مقاله نقش بانک های خصوصی بر تحولات سیستم بانکداری ایران
  • کارآموزی حسابداری در بانک سپه
  • مقاله بررسی عوامل موثر بر رضایت متقاضیان درخواست تسهیلات از بانک
  • برچسب ها : , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.