مقاله ارزیابی نظام مدیریت بر مبنای مشارکت و نقش آن در تحول اداری

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

مقاله ارزیابی نظام مدیریت بر مبنای مشارکت و نقش آن در تحول اداری به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۱۴ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

چکیده: ۱
مقدمه: ۲
مشارکت در نگاه اسلام ۲
– تعریف مشارکت ۳
تعریف مدیریت مشارکتی ۴
اهداف مدیریت بر مبنای مشارکت: ۶
مزایای نظام مدیریت بر مبنای مشارکت ۶
نتیجه گیری: ۹
پیشنهادات: ۱۰
منابع.۱۱

چکیده:

یکی از دغدغه های اصلی و همیشگی مدیریت توجه به انگیزش کارکنان است چرا که توجه به انگیزش و افزایش تولید و بهره وری کل و استفاده بهینه از منابع موجود از اهداف اصلی هر سازمانی است در این میان « مدیریت مشارکتی» به عنوان ابزاری مناسب جهت پیشبرد سازمان ها به سوی اهدافشان می باشد با یاری جستن از مشارکت و مشورت می توان مخاطرات تصمیم گیری را کاهش داده و به همین دلیل ضمانت اجرایی تصمیمات بیشتر می شود و دامنه بصیرت و آگاهی مشورت کننده گسترده تر و روحیه انجام کار تقویت می شود. بر اساس تحقیقات انجام شده در دو دهۀ گذشته ارتباط مثبت میان مشارکت کارکنان در مدیریت و انگیزش آنان اثبات شده است. نظام مدیریت بر مبنای مشارکت بر خلاف نظام مدیریت سُنتی به هم اجازه می دهد پیشنهاد کنند و به آنها پاداش می دهد.

مقاله حاضر از دیدگاه مفهومی به ارزیابی نظام مدیریت بر مبنای مشارکت و نقش آن در تحول اداری می پردازد.

کلید واژه: نظام مدیریت، مدیریت مشارکتی، تحول اداری

مقدمه:

« مدیریت را توانایی استفاده مؤثر از منابع محدود به منظور رسیدن به هدف های مطلوب تعریف کرده اند» اما آیا مدیریتی قادر به استفاده مؤثر از منابع محدود به منظور رسیدن به هدفهای مطلوب می باشد؟ کدامیک از نظام های مدیریتی؛ ریاستی، مشارکتی و…. می توانند اهداف مدیریت را که از آن جمله افزایش انگیزش و بهبود بهره وری است تأمین کنند؟

توجه به انگیزش و افزایش تولید و بهره وری کل و استفاده بهینه از منابع موجود از اهداف اصلی هر سازمانی است در این میان « مدیریت مشارکتی» به عنوان ابزاری مناسب جهت پیشبرد سازمان ها به سوی اهدافشان می باشد با یاری جستن از مشارکت و مشورت می توان مخاطرات تصمیم گیری را کاهش داده و به همین دلیل ضمانت اجرایی تصمیمات بیشتر می شود و دامنه بصیرت و آگاهی مشورت کننده گسترده تر و روحیه انجام کار تقویت می شود. بررسی و مطالعاتی که در ۶۲۰ سازمان و شرکت موفق انجام شده نشان می دهد که درصد مشارکت کارکنان در این سازمانها حدود ۶/۶۶ درصد بوده است و از پیشنهادهای پذیرفته در این شرکتها بیش از ۸۰ درصد اجرا می شود که ثمره اقتصادی ناشی از اجرای این پیشنهادها بیش از ۳ میلیارد دلار است.

15,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله مدیریت منابع انسانی الکترونیک
  • مقاله مدیریت استراتژیک منابع انسانی
  • مقاله انگیزش در مدیریت
  • مقاله شاخص های مدیریت زمان
  • مقاله دیدگاه امام علی (ع) در مورد مدیریت اسلامی منابع انسانی
  • برچسب ها : , , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.