پرسشنامه راهبردهای مقابله با استرس(اندلر وپارکر)

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

پرسشنامه راهبردهای مقابله با استرس(اندلر وپارکر) دارای ۴ صفحه می باشد به صورت فایل ورد می باشد . جهت دانلود فایل پرسشنامه بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پرسشنامه در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

ضمناً در صورت تهیه فایل پرسشنامه مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پرسشنامه نمی باشند می توانند عنوان فایل پرسشنامه درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل cofenetyascom@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پرسشنامه از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

پرسشنامه ی راهبردهای مقابله با استرس(CISS):

این پرسشنامه توسط اندلر و پارک(۱۹۹۰؛ نقل از محمدخانی و همکاران، ۱۳۸۷)، تهیه وبه وسیله اکبر زاده (۱۳۷۶)ترجمه شده است. در این پژوهش، برای این پژوهش  از فرم ۴۸ سؤالی پرسشنامه مقابله با موقعیت­های استرس زا (CISS) که توسط محمدخانی (۱۳۸۷) ترجمه و انطباق داده شده است، استفاده شده. این پرسشنامه برای ارزیابی سه راهبرد مقابله ای مقابله عملی[۱] یا مسأله مدار(برخورد فعال با مساله در جهت مدیریت وحل آن.)، مقابله هیجانی[۲](یا تمرکز بر پاسخ های هیجانی به مساله ) و مقابله اجتنابی[۳](فرار ازمسئله) طراحی شده است (محمدخانی، ۱۳۸۷).دامنه تغییرات سه نوع رفتار رویاروی به این شکل است که نمره ی هر یک از رفتارهای رویایی سه گانه یعنی مسئله مدار ،هیجان مدارواجتنابی از ۱۶تا ۸۰است به عبارتی شیوه رویاروی غالب فرد با توجه به نمره ای که در آزمون کسب می کند مشخص می شود .یعنی هر کدام از رفتارها نمره ی بالاتری را کسب کند، آن رفتار به عنوان شیوه رویارویی فرد در نظر گرفته می شود (اندلروپارکر ۱۹۹۰،به نقل از حاجت بیگی ۱۳۷۹). پایایی کل این پرسشنامه با استفاده از روش آلفای کرونباخ ۸۴/۰ و برای هریک از راهبردها عملی یا مساله مدار، هیجانی و اجتنابی به ترتیب ۸۱/۰، ۸۳/۰ و ۸۷/۰ گزارش شده است(محمدخانی و همکاران، ۱۳۸۷).

[۱] – Task coping

[۲] – Emotional coping

[۳] – Avoidance coping

25,000 ریال – خرید
مطالب پیشنهادی:
  • مقاله بررسی عوامل یا محرک های استرس زای شغلی
  • مقاله نظریه ها و مدل های استرس
  • مقاله عوامل استرس زای بازدارنده و چالشی شغلی
  • مقاله نقش استرس در فعالیت های ورزشی
  • مقاله راهبردهای مقابله با استرس
  • برچسب ها : , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.