مقاله راهکارهای افزایش سرعت روان خوانی در فراگیران پایه ی اول ابتدایی

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

مقاله راهکارهای افزایش سرعت روان خوانی در فراگیران پایه ی اول ابتدایی به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۴۰ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

فهرست منابع

طوسی، بهرام ، راهنمای مطالعه و خواندن، ۱۳۶۹

یول جورج، ترجمه ی نسرین حیدری، ۱۳۷۴

دکتر ذوالفقاری، حسن ، سنگری، محمد رضا ، راهنمای تدریس بخوانیم و بنویسیم پایه ی اول،  ۱۳۸۵

شریفی درآمدی، پرویز، روانشناسی خواندن، ۱۳۷۶

صباغیان، زهرا، مشکلات خواندن، ۱۳۷۵

سایت تبیان

سایت آفتاب

سایت تبار

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
«توصیف مشکل»
۱-۱ توصیف خودم ۶
۲-۱ توصیف محیط ۶
۳-۱ توصیف مشکل ۸

«شواهد (۱)»
۱-۲ شواهد محیطی ۱۰
۲-۲ شواهد کتابخانه ای ۱۴

«تجزیه و تحلیل شواهد (۱)»
۱-۳ چکیده ۲۴
۲-۳ تعیین علل مشکل ۲۴
۳-۳ تعیین راهکار های پیشنهادی ۲۵
۴-۳ حذف بعضی راهکار ها و علل حذف ۲۶
۵-۳ خلاصه ی جدول نظر سنجی ۲۷

«اجرای راه حل»
۱-۴ علت اصلی انتخاب راهکار پیشنهادی ۲۸
۲-۴ اجرای راهکار ( شرح مفصل) ۲۹
۳-۴ گزارش لحظه به لحظه ۲۹
۴-۴ مشکلات ضمن اجرا ۳۱

«شواهد (۲)»
۵- گرد آوری شواهد(۲) ۳۳

«ارزشیابی»
۶- ارزشیابی و تجزیه و تحلیل اطلاعات ۳۵

«گزارش دهی»
۷- تجدید نظر و گزارش نهایی یا اطلاع رسانی ۳۸
«فهرست منابع»
۸- منابع ۴۰

     چکیده

خواندن اساسی ترین وسیله ی آموزش است. توانایی خواندن بر ورزیده نمودن حافظه اثر بسزایی دارد، و موجبات درک بهتر دیگر مفاهیم درسی را فراهم می کند. شکست در برنامه های تحصیلی تا حد زیادی به سبب بی کفایتی در مهارت خواندن رخ می دهد و مشکلات خواندن در حوزه های گوناگون مانع پیشرفت تحصیلی  می گردد. بدین ترتیب عدم موفقیت کودک در یادگیری خواندن در سال های اولیه مدرسه او را به طور مؤثری از پیشرفت دیگر مواد درسی باز می دارد. لذا ضرورت این تحقیق و کشف روابط بین آن ها آشکار می شود. بنابراین این تحقیق تلاشی است برای یافتن روابط بین مهارت های خواندن و پیشرفت تحصیلی و راهکار های افزایش سرعت خواندن در  سال های آغازین.

آموزش روان خوانی در دوره ی ابتدایی می تواند کمک شایانی به پیشرفت درک معنایی سایر دروس کرده، و کودکان امروز را برای ورود به دنیای رو به پیشرفت فردا آماده تر کند.

در این پژوهش که بررسی راهکار هایی جهت افزایش سرعت روان خوانی در فراگیران پایه ی اول بود در یک کلاس۲۸نفره و یک دبستان پسرانه در ناحیه ۶مشهد به اجرا در آمد.

در شواهد جمع آوری شده مشخص شد که فراگیرانی که در خواندن با مشکل مواجه اند، به صورت زنجیره وار در سایر مهارت های زبان آموزی از جمله ( شنیدن ) به شدت دچار ضعف می باشند. برای بهبود این وضعیت با صلاح دید صاحب نظران و شواهد موجود راهکار ( تأکید بر جمله خوانی و آموزش آن و پرهیز از کلمه خوانی ) به اجرا در آمد که پس از اجرای راهکار انتخابی شدت ضعف فراگیران تا حدی کاهش یافت که به بهبود خواندن آن ها انجامید. در شواهد کتابخانه ای نیز راهکار های بسیار مؤثری ذکر شده است که اجرای هر کدام از آن ها محاسن زیادی را در بر داشته و خواندن آن کمک مؤثری به معلمان مقطع ابتدایی خواهد کرد.

واژه های کلیدی: آموزش روان خوانی ، دوره ی ابتدایی، یادگیری

مقدمه

زبان فارسی نه تنها میراث ارجمند گذشته و حافظ وحدت و رمز هویت ملی ماست؛ بلکه تکیه گاه رشد و اعتلای فرهنگ و ازرشها نیز هست و برنامه ی درسی زبان آموزی، بزرگترین و مهمترین نقش را در این زمینه بر عهده دارد.

زبان های انسانی با توجه به اینکه تنها از چند عنصر آوایی محدود ( مثلاً در زبان فارسی از ۳۲ صامت و ۶ مصوت ) و تعداد محدودی واژه تشکیل می شوند، قادر هستند تعداد نامحدودی جمله بسازند. جمله هایی که برای نخستین بار گفته و شنیده می شوند و طبعاً حامل پیام های تازه ای هستند. در آموزش روان خوانی می توان با روش های علمی و با پرورش قوه ی خلاقیت دانش آموزان با آموزش های لازم و انجام تمرینات کافی، آنان را در سطح تولید جمله های شفاهی و مکتوب به حد خود کفایی رساند؛ در این صورت است که یکی از مهمترین اهداف آموزش دبستانی تحقق عملی می یابد.

در این پژوهش بر آن شدیم که سرعت روان خوانی فراگیران را با راهکار های مناسب افزایش دهیم تا از طریق خواندن صحیح و با سرعت مناسب به درک معنایی جملات نایل آمده و پیام نهفته در کلام را درک کنند.

امید که با یاری خداوند سبحان گامی در جهت ارتقای فرزندان پُر توان ایران زمین برداریم؛ و این همت با همراهی شما عزیزان یاری دهنده به فرجام و سرانجام بارور تر و روشن تر برسد.

(همتم بدرقه ی راه کن ای طایر قدس            که دراز است ره مقصد و من نو سفرم)

توصیف وضعیت موجود

۱-۱توصیف خودم

از ۴ سال سابقه ی کار آموزشی ام امسال اولین سالی است که مدرس پایه ی اول ابتدایی هستم. همچنین دانشجوی کارشناسی رشته ی آموزش ابتدایی در دانشکده ی علوم تربیتی می باشم. از ۴ سال پیش وارد مقطع ابتدایی شده و تدریس پایه های سوم و اول را تجربه کرده ام. امسال آموزگار پایه ی اول ابتدایی در یک دبستان پسرانه می باشم

۲-۱توصیف محیط

این دبستان پسرانه یکی از دبستان های ناحیه ی ۶ مشهد می باشد که از یک ساختمان سه طبقه با ۱۵ کلاس، یک کتابخانه، آزمایشگاه، اتاق سایت، اتاق سمعی بصری، نمازخانه و حیاتی به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع زیر بنا تشکیل شده است.

40,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله انواع یادگیری سازمانی
  • نقش یادگیری خود تنظیمی در پیشرفت تحصیلی
  • مقاله یادگیری خود تنظیمی
  • مقاله چرخه یادگیری
  • مقاله انواع یادگیری سازمانی
  • برچسب ها : , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.