مقاله زلزله

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

مقاله زلزله به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۵۳ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

منابع

مقاله کودکان وزلزله – مهندس علیرضا سعیدی
مقاله مردم, دولت , زلزله – مهندس مهدی وجودی
مقاله زلزله واواربرداری – مهندس مهدی وجودی
مقاله سراب مقاوم سازی – مهندس محمد هادی میر جلیلی
روزنامه شرق – عبدالرضااحمدی خمینی
گروه امداد ونجات پیشرو – مهندس علیرضا سعیدی
ماهنامه صنعت ساختمان – الهام امینی
مجله عمران شریف – محمد حسن نجات
– زلزله محمد مجیدی نژاد
– مهندسی زلزله دکتر حجت الله عادلی
– اصول مهندسی زلزله دکتر خسرو برگی
– مبانی سازمان و مدیریت دکترعلی رضاییان

فهرست مطالب

پیشگفتار ۰
ساختار زمین: ۰
فشار ودمای زمین : ۰
سرعت انتشار امواج زلزله : ۱
زمین لرزه: ۱
علل وقوع زلزله: ۲
انواع حرکات گسل ها: ۴
مقدمه ۵
چکیده ۷
تعریف بحران ۹
مدیریت بحران چیست؟ ۱۱
وضعیت کنونی مدیریت بحران ۱۲
بحران در بخش مدیریت کشور ۱۴
کودکان و زلزله ۱۶
جستجو ؛ جمع اوری و اسکان کوکان ۱۷
تغذیه ۱۹
زلزله و آواربرداری ۲۱
شناخت آوار زلزله ۲۱
ساختمانهای چوبی وغیر مسلح: ۲۲
ساختمانهای بتنی : ۲۲
سازه های فولادی: ۲۳
آواربرداری کوتاه مدت: ۲۴
آواربرداری بلند مدت : ۲۵
دسترسی به زیر آوار از طریق حفر نقب ۲۶
جایگاه مردم در بحران ۲۷
تهران ، زلزله و بحران ۳۰
زلزله وقتی میاد که ما اونو فراموش کرده باشیم. ۳۰
بررسی بحران از دید سازمانهای دولتی ۳۲
خطوط کلی واساسی در راستای کاهش خطرات زمین لرزه در شهرهای بزرگ: ۳۳
فراگیری توصیه های ایمنی ۳۵
استراتزی کاهش خطرات عمومی ۳۵
اقدامات قبل از زلزله : ۳۵
مقاوم سازی : ۳۷
روش و هزینه انجام مقاوم سازی؟ ۳۹
طرح های مقاوم سازی دولتی چه نتایجی در بر دارد؟ ۴۱
نتایج مقاوم سازی تا چه حد قابل اطمینان است؟ ۴۲
جمع بندی ۴۴
۱- خسارت های اولیه ۴۶
۲- خسارت های ثانویه ۴۶
منابع ۴۸

چکیده

به علت ذخیره شدن مقادیرزیادی انرژی در درون زمین وبا توجه به نظریه جابجایی قاره ها تغییرات عمده ای در قسمت های سطحی زمین رخ می دهد که زمین لرزه یکی از این تغییرات است. به عبارت دیگر زمین لرزه پدیده انتشار امواج در زمین به علت ازاد شدن مقدار زیادی انرژی ناشی ازاغتشاش سریع در پوسته زمین ویا در قسمت های بالایی گوشته در مدت کوتاه می باشد.یک زلزله شدید ممکن است ناشی از شکست سنگ بستری به طول بیش از۱۰۰ تا ۴۰۰ کیلومتر وعرض وضخامت چندین کیلو متر باشد. محلی که منشا زلزله بوده ودر حقیقت انرژی به یکباره از انجا ازاد ورها می گردد کانون زلزله ونقطه ای واقع بر سطح زمین که در بالای کانون قرار دارد مرکز زلزله نامیده می شود . دامنه حرکت زمین در روی سطح ابتدا شامل لرزه های جزیی است که یکباره افزایش می یابدوپس از لحظه کوتاهی حرکت تدریجا فروکش می کند.لرزه های جزیی بنام تکان های اولیه و قسمت بعدی با دامنه های بزرگتر بنام تکان های اصلی و اخرین قسمت بنام دنباله لرزه مرسوم است.

زمین لرزه منجیل نقطه عطفی در مبحث علم مهندسی زلزله در کشور ایران بود و اکنون، پس از زمین لرزه ویرانگر بم، باید نقطه عطفی در مدیریت کلی زلزله و سایر پدیده های طبیعی ایجاد گردد. زمین لرزه بم نشان داد که چقدر رده مدیریتی کشور، به هنگام بروز بحرانها می­تواند آسیب پذیر باشد. و اینکه برنامه هایی که تا کنون بدین منظور تهیه و تدوین شده بودند، هیچ کدام متناسب با نیازهای کنونی کشور ایران نیستند و نمیتوان با تکیه بر برنامه های موجود، روند فرماندهی بحران و مدیریت بحران را پیش برد.

یکی از حلقه های گم شده  در چرخه مدیریت بحران کشور، “مردم” هستند که دولت کمترین توجهی را به منظور دخیل کردن افراد در این حلقه نداشته است و تجربه نشان داد که “مدیریت بحران دولتی” نمی­تواند کارایی خوبی داشته و جوابگوی نیازهای کشور پس از زلزله باشد.

پیشنهاد می­شود با توجه به اینکه مدیریت بر بحران، یک فرایند عظیم و در حد اختیارات دولت می­باشد و اصولا فقط دولت توانایی تدوین و اجرایی نمودن طرح هایی در این وسعت را دارد، ولی چنین طرح هایی باید با محور قرار دادن مردم پایه ریزی گردد. معتقدیم تا زمانی که کسی نخواهد در سازه ای نا امن زندگی کند، کسی برای او چنین ساختمانی را نمی­سازد. لذا مهمترین و اولین گام در مدیریت بحران، آموزش در سطح عمومی، برای بالابردن دانش مردمی و آگاهی عمومی است تا بدین ترتیب مردم خود ناظر بر بخشی از فعالیتهای ساخت و ساز باشند.

واژه های کلیدی: زلزله، مدیریت بحران، مقاوم سازی، خسارت

پیشگفتار

ساختار زمین:

زمین جسمی تقریبا کره ای به شعاع متوسط ۶۳۷۰ کیلومترمی باشد .هسته کروی بخش مرکزی کره زمین را در برگرفته وشعاع ان در حدود۳۴۷۰ کیلومتر تخمین زده می شود . اطراف هسته را لایه  میانی یعنی گوشته فرا گرفته وضخامتی در حدود ۲۹۰۰ کیلومتر راشامل می شود .پوسته زمین اساسا سخت بوده وشامل سنگهای اذرین ورسوبی وسنگهای ناشی از دگرگونی انها می باشد.

فشار ودمای زمین :

دمای زمین با عمق افزایش می یابد ودر۱۰۰ کیلومتری بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ درجه سانتی گراد ودر عمق ۷۰۰ کیلومتری که معمولا حداکثر عمق کانونی زلزله ها می باشددمای ان به حدود ۲۰۰۰ درجه سانتی گراد می رسد .در داخل هسته دما بین ۲۵۰۰تا ۳۰۰۰ درجه سانتی گراد بوده و اصولا بسبت افزایش دما در قسمت های سطحی زمین حدود ۳۰ درجه سانتی گراد در هر کیلو متر عمق بر اورد می گردد البته این نسبت با افزایش عمق کاهش می یابد.

بر اساس مطالعهات وسیع در مورد تخمین فشار درون زمین تصور می شود که در قسمتهای بالایی گوشته فشار در حدود ۹ تن بر سانتی متر مربع ودر قسمت های بیرونی هسته ۱۴۰۰ تن بر سانتی متر مربع ودر مرکز هسته به میزان ۳۷۰۰ تن بر سانتی متر مربع می رسد که البته این فشارها بسیار بزرگتر ازفشار(تک محوری) قابل تحمل سنگ ها در شرایط معمولی است.

سرعت انتشار امواج زلزله :

سرعت امواج زلزله بستگی به جرم مخصوص و خاصیت روان شدن سنگهایی دارد که از انها عبور می کند. سرعت امواج زلزله در سنگهای متراکم وصلب وزیاد درسنگهای سبکتر و نرمتر کم می باشد. بعلاوه ازدیاد فشار باعث افزایش سرعت امواج وازدیاد درجه حرارت باعث کاهش سرعت امواج زلزله می گردد.

50,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله روانگرایی در خاک ها
  • مقاله زلزله
  • مقاله بررسی مسائل مدیریت دولتی در ایران
  • برچسب ها : , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.