پایان نامه حقوق کودک آزاری

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

پایان نامه حقوق کودک آزاری به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۸۱ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

منابع

١ – دکتر نجفی ابرند آبادی مبانی جرم شناسی

٢ – دکتر هوشنگ شمابیاتی بزهکاری اطفال

٣ – دکتر تاج زمان دانش مجرم کیست ؟ جرم شناسی چیست ؟

۴ – قانون مجازات اسلامیایران مصوب ١٣٧۵

۵ – قانون آئین دادرسی کیفری مصوب ١٣٧٨

۶- نشریه ماهانه آموزشی و تربیتی پیوند – سال ۱۳۸۴ شماره های ۳۰۷-۳۱۱

۷- آقابیگ لویی عباس و دیگران ، (۱۳۸۰): کودک آزاری، انتشارات کتاب آوند دانش ،‌تهران چاپ اول

۸-پورناجی، بنفشه (۱۳۷۸)مرگ خاموش نگاهی به پدیده کودک آزاری، انتشارات همشهری، تهران، ۹-  ۹-برودهرست. وایان دی (۱۳۸۰) : کودک آزاری و غفلت از کودکان، ترجمه شهرام محمدخانی ،‌انتشارات ورای دانش ،‌تهران – چاپ اول

۱۰- بخشی پور و  رودسری  عباس (۱۳۷۹) کودک آزاری و پیشگیری از آن ، فصلنامه پیام مشاور ضمیمه تربیت سال دوم شماره ۵ پائیز

۱۱-دانشگاه علوم پزشکی و توانبخشی گروه پژوهشی رفاه اجتماعی (۱۳۸۲) رفاه اجتماعی۹٫ تهران،پائیز ۸۲

۱۲-دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گره پژوهشی رفاه اجتماعی (۱۳۸۲) رفاه اجتماعی ۷، تهران، بهار ۸۲

۱۳- تریولاماریو (۱۳۷۴): آمار کاربردی، ترجمه محمد صادق  تهرانیان و ابوالقاسم بزرگ نیا ، انتشارات جهاد دانشگاهی شهید – چاپ اول

۱۴- لودیک فون برتالنفی (۱۳۷۴):  مبانی تکامل و کاربرد نظریه عمومی سیستمها، ترجمه کیومرث پریانی ، نشر تندر، تهران – چاپ دوم

۱۵- اعلامیه حقوق کودک( ۱۳۷۰)، پیام یونسکو شماره ۲۵۷۵ ، سال ۲۳ تهران

۱۶-Actes de Vandal.sme

-۱۷ Just.ce .n de Buurt : J.B

-۱۸Arnhem, Lelystad & Deventer

-۱۹Arrond.ssement Jud.c.a.re

فهرست مطالب

فصل اول کودک آزاری ۱
گفتار اول : سلامت کودکان ۲
بهداشت جنسی در کودکی ۳
راهبرد اسلام برای کنترل غریزه جنسی ۹
گفتار دوم اهمیت موضوع ۱۰
گفتار سوم : اهداف تحقیق ۱۲
تعاریف عملیاتی ۱۲
گفتار چهارم : تاریخچه کودک آزاری در جهان ۱۴
گفتار پنجم تحقیقات انجام شده در جهان ۱۶
گفتار ششم : تاریخچه کودک آزاری در ایران ۱۷
تحقیقات انجام گرفته در مورد کودک آزاری در ایران ۱۸
تعاریف کودک ۱۹
گفتار هفتم : انواع کودک آزاری ۲۱
آزار عاطفی Emot.onal Abuse 23
آزار بی توجهی : neglect abuse 23
آزار آموزشی : (Educat.onal Abuse) 23
علل کودک آزاری ۲۴
۱- علل مربوط به آزار شونده ۲۴
۲- علل مربوط به خانواده ۲۵
عوامل محیطی کودک آزاری ۲۶
روشهای اعمال خشونت و آزار علیه کودکان در خانواده ۲۷
تاثیر و پیامدهای کودک آزاری بر کودک ۲۸
تاثیر آزار بر روابط اجتماعی کودک ۲۹
تاثیر آزار بر عواطف کودک ۲۹
گفتار هشتم:پیشگیری از کودک آزاری ۳۱
برنامه های پیشگیری مبتنی بر جامعه ۳۲
برنامه های پیشگیری مبتنی بر سیاستگذاری و قوانین ۳۳
گفتار نهم : بررسی اجمالی حقوق و قوانین مربوط به کودک آزاری ۳۳
موارد تلقی جرم در صیانت از کودکان در قوانین جمهوری اسلامی ایران ۳۶

فصل دوم بزهکاری اطفال ۳۸
گفتار اول: تعریف بزهکاری ۴۰
گفتار دوم :علل و عوامل بزهکاری ۴۰
عوامل بزه زای داخلی ۴۱
عوامل بزه زای خارجی ۴۱
بزهکاری نوجوانان ۴۲
گفتار سوم : پیشگیری و درمان بزهکاری ۴۳
گفتار چهارم : ریشه یابی بزهکاری اطفال و نوجوانان ۴۵
عوامل موثر در بزهکاری اطفال و نوجوانان ۴۶

فصل سوم آسیب شناسی در بزهکاری اطفال ۴۹
گفتار اول آسیب شناسی در بزهکاری اطفال ۵۰
۱) آسیب های وارده بر اطفال ناشی از کجاست ۵۱
گفتار دوم: انواع جرائم ارتکابی توسط اطفال بزهکار ۵۳
۳) راهکارهای قابل ارائه در باب بزهکاری اطفال ۵۵
گفتار سوم: بزهکاری اطفال در کشورهای اروپایی ۵۸
گفتار چهارم: تقریبا تمامی اصلاحات تصویب شده یا در حال تهیه، … ۶۰
گفتار پنجم : قانون انگلیس و لایحه قانونی اسپانیا تنها …… ۶۱
گفتار ششم: مقررات آلمان ۶۳
گفتار هفتم: مقررات انگلستان و ولز ۶۴
گفتار هشتم : مقررات بلژیک ۷۱
گفتار نهم : مقررات اسپانیا ۷۱
منابع ۷۶

چکیده

مقاله حاضر در ۳ فصل طراحی شده است.در فصل اول به بررسی کودک آزاری، سلامت کودکان، تاریخچه کودک آزاری در جهان و ایران، انواع کودک آزاری، پیشگیری از کودک آزاری و بررسی اجمالی حقوق و قوانین مربوط به کودک آزاری می پردازیم.

کودک آزاری و غفلت از کودکان از جمله شایع ترین و پیچیده ترین مسایل روانی اجتماعی جامعه است  . گزارشهای تکان دهنده ای که اخیرا در باره موارد کودک آزاری و غفلت از کودکان در رسانه های  گروهی ایران منعکس شده است و کودک آزاری نتیجه عوامل متعدد روانشناختی و جامعه شناختی است و از اینرو پیشگیری از آن مستلزم تلاشهای همه جانبه و جامعه نگر است .

کودک آزاری در طول تاریخ در ایران نیز وجود داشته است و تنها شرایط اجتماعی و فرهنگی حاکم بر کشور بوده است که اشکال و شدت و ضعف آنرا تغییر می داده است.

خشونت علیه کودکان  به صورت بهره کشی کاری و تنبیه  بدنی و مراقبت نکردن – رسیدگی نکردن  به وضعیت تحصیلی  و وادار کردن کودکان  به  شیشه  شوری ، تکدی و گلفروشی بود و در حال حاضر نیز ادامه دارد .

در ایران در بعضی موارد روشهای خشنی در تادیب کودکان و گاهی از سوی والدین و معلمان با وجود  منع تنبیه کودکان در آیین نامه  آموزشی اعمال می شود  و هر دو موجبات آزار  روحی و جسمانی کودکان ایرانی  را فراهم می آورد

در فصل دوم به تعریف بزهکاری اطفال، علل و عوامل بزهکاری، پیشگیری و درمان بزهکاری و ریشه یابی بزهکاری اطفال و نوجوانان مورد بررسی قرار می گیرد. بزهکاری را عبارت از هر عاملی می داند  که مانع رشد سالم کودکان از نظر جسمانی و عاطفی شود. این عامل ممکن است باعث ایجاد الگوی اختلالات عاطفی گردد که همیشه ریشه ی رفتارهای ضد اجتماعی دارد. ریشه های  اصلی بزهکاری را باید در کل حیات اجتماعی و نوع خاص روابط انسانی جستجو کود انواع نابسامانی های اقتصادی و اجتماعی از قبیل فقر ، تورم و گدایی ، بیکاری ، فقدان امنیت مالی و حقوقی و سایر عوامل محرومیت زا زمینه ی مساعد برای ارتکاب جرم را فراهم می کنند. از طرف دیگر ماهیت ارزش ها و ضوابط فرهنگی  حاکم بر جامعه که به طور فرضی همبستگی گروهی و صبر و تحمل فردی راتشویق می کنند یا بر موفقیت مادی ومنافع فردی تاکیدمی ورزند انگیزه های لازم را برای زیستن در حریم قانونی یا به عکس ، درگیری های مجرمانه فراهم می کنند . بعضی علت ارتکاب جوانان به گناه  را از اختصاصات جوامع پیشرفته و متمدن امروزی دانسته اند و اعتقاد دارند که بشر با همان سرعتی که به سوب پیشرفت  و تکامل صنعتی و مادی پیش می رود از معنویات فاصله می گیرد و به سوی تبهکاری و ارتکاب جرم روی می آورد .

فصل سوم درباره آسیب شناسی در بزهکاری اطفال و انواع جرائم ارتکابی توسط اطفال بزهکار و بزهکاری اطفال در کشورهای  اروپایی، قانون انگلیس و لایحه قانونی اسپانیا تنها، مقررات آلمان، مقررات انگلستان و ولز، مقررات بلژیک و اسپانیا توضیح می دهد.

در جامعه ای که اکنون در آن زندگی می کنیم اطفال آئینه آینده جامعه می باشند و اهمیت فراوانی در جامعه دارند به همین منظور در این فصل قصد داریم موضوع آسیب شناسی را در بزهکاری اطفال مورد بررسی قرارداده تا به این نتیجه رسیده که آسیب های وارده براطفال ناشی از کجاست ودر برخورد با این آسیب ها چه راهکارهائی می توان ارائه نمود.

واژه های کلیدی: کودک آزاری، آزار جسمی، آزار عاطفی، آزار بی توجهی، اختلال رفتاری، پیشگیری از کودک آزاری، بزهکاری اطفال، آسیب شناسی، درمان بزهکاری

فصل اول کودک آزاری

گفتار اول : سلامت کودکان

سلامت کودکان یک موضوع  استراتژیک در کودکان می باشد و حضور کودک در خانواده رابطه آموزش و سلامتی و رشد تحصیلی را با  تشکیلات اجتماعی نشان می دهد. اساس خانواده مانند سایر تشکیلات اجتماعی بر قدرت استوار است گاهی قدرت به طور نامساوی بین والدین و کودکان تقسیم می شود و فرد غالب صاحب اختیار فرزندانش می باشد و به خود حق می دهد تا برای تربیت کودک خود به هر شیوه ای که صلاح میداند عمل نماید .

بر اثر ارتباط و تعامل زیاد اعضای خانواده با یکدیگر ، احتمال بروز ناسازگاری ها ، تحریکات و هیجانات ، پرخاشگری و خشونت بالا می رود . بنابراین میزان تنشی و رنجی که افراد درون  خانواده تجربه می کنند بیش از تنشی است که در موارد مشابه خارج از خانواده تجربه می شود و تامل بر این اثرگذاری یکی از وظایف  آموزش و پرورش است .

خلوت و خصوصی بودن خانواده  نیز احتمال خشونت را افزایش می دهد اصل خصوصی بودن  خانواده سه عارضه منفی دارد . اول اینکه به دلیل محدود و محصور بودن خانواده، اجتماع برای حفاظت  کودکان در مقابل آزار توان کافی ندارد دوم اینکه افراد در درون خانواده خود را فارغ از کنترل  جامعه می دانند و این اثر، افزایش بر  آزار کودکان دارد سوم اینکه اصل خصوصی  بودن خانواده  مانع کمک خواهی قربانیان آزار از  خارج از خانواده می شود .

در حال حاضر مشکل  جدی تفکر حاکم بر جامعه این است که کمتر به مسایل عاطفی و روانی آزار بر کودکان توجه می شود و شناخت  تاثیر بد رفتاری نسبت به   دانش آموزان  یک ضرورت است و عدم توجه به این امر مهم منشا  بروز بسیاری از انحرافات کودکان نظیر  اعتیاد بزهکاری و تبهکاری  در سنین بالا می باشد .  برنامه ریزی  برای حمایت  و پشتیبانی این کودکان از مواردی است که اهمیت زیادی دارد که تاکنون  توجه کافی  به آنها به عمل نیامده است .

80,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله بازی های کودکان و نظریه های آن
  • تحقیق مشکلات هیجانی کودکان دارای اختلالات یادگیری در مقایسه با کودکان عادی
  • تحقیق حقوق خانواده در پرتو اصول قانون اساسی
  • مقاله بازی و بازی درمانی
  • تحقیق آسیب های اجتماعی دختران فراری
  • برچسب ها : , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.