مقاله مروری بر سیستم تشخیص گفتار و کاربرد آن

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

مقاله مروری بر سیستم تشخیص گفتار و کاربرد آن به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۲۳ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

منابع:

۱٫ابویی اردکانی،محمد؛ نادر نقشینه؛فاطمه شیخ شعاعی، ۱۳۸۵٫فناوری پردازش گفتار و کاربرد آن در کتابخانه ها. مجله روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران (در دست چاپ).

۲٫”سیستم های شناسایی صدا”.بزرگراه رایانه.۹ (۹۵) ،۱۳۸۵٫

۳٫”دستگاههای مترجم جهانی”.بزرگراه رایانه.۸(۷۷) ،۱۳۸۴٫

۴٫”بدون محدودیت زبان سفر کنید”.روزنامه جام جم،۵ آذر،۱۳۸۵٫

۵٫Joseph R. Zumalt. “Voice Recognition Technology: Has It come of Age?”.Information Technology and Libraries,December 2005.

۶٫Kurzweil,Raymond.”The End of Handicaps,Part2″.Library Journal.9(117),1992.

فهرست مطالب

چکیده: ۱
۱٫ مقدمه ۲
۲٫تعریف ۲
۳٫تاریخچه فناوری تشخیص گفتار ۳
۴٫عملکرد سیستم های تشخیص گفتار ۴
۱٫۴ تبدیل گفتاربه داده ۵
۲٫۴ تشخیص گفتار با استفاده از مدل(الگوریتم)آماری ۶
۵٫سیستم های تشخیص گفتار:تقسیم بندی بر اساس عملکرد ۷
۱٫۵ تعداد گویندگان ۷
۲٫۵ شیوه صحبت کردن ۸
۳٫۵ اندازه بانک واژگان ۸
۶٫سیستم های تشخیص گفتار:تقسیم بندی بر اساس برونداد ۹
۱٫۶ گفتار به متن Speech To Text 9
۲٫۶ گفتار به گفتار Speech To Speech 11
۳٫۶ گفتار به دستور Speech To Command 13
۷٫کاربرد فناوری تشخیص گفتار در کتابخانه ۱۴
۸٫سیستم های تشخیص گفتار:ضعف ها و محدودیت ها ۱۵
۱٫۸ ورود سرو صدای محیط(Noise) 15
۲٫۸ اثر گذاری کلمات بر یکدیگر و نحوه تلفظ آنها ۱۶
۳٫۸ کلمات متشابه (Homonym ها) ۱۶
۴٫۸ ایجاد سرو صدا ۱۷
نتیجه گیری ۱۸
منابع: ۱۹

چکیده:

استفاده از گفتار به عنوان درونداد اطلاعاتی علاوه بر سرعت،در نحوه تعامل انسان بر محیط تاثیر بسزایی داشته است. با وجودیکه در حال حاضر سیستم های زیادی برای تشخیص گفتار وجود دارد ولی همه این دستاوردها به گونه ای، دسته ای از محدودیت های ساده کننده را یدک می کشند که حذف این محدودیت ها می تواند به صورت قابل ملاحظه ای بر پیچیدگی این سیستم ها بیفزاید.

یکی از اهداف انسانها در تولید چنین سیستم هایی مسلماً توجه به این نکته بوده است که “ورود اطلاعات به صورت صوتی ،اجرای دستورات علاوه بر صرفه جویی در وقت و هزینه ،به طرق مختلف کیفیت زندگی ما را افزایش می دهند. در این مقاله پس از معرفی و ذکر تاریخچه‌ای ازفناوری سیستم ها تشخیص گفتار، دو نوع تقسیم بندی از سیستمها ارائه می شود، و سپس به برخی ضعف ها و نهایتاً کاربرد این فناوری اشاره می شود.

کلمات کلیدی : سیستمهای تشخیص گفتار، فناوری اطلاعات، بازشناسی گفتار، کتابخانه،

مقدمه

گفتار برای بشر طبیعی ترین و کارآمدترین ابزار مبادله اطلاعات است. کنترل محیط و ارتباط با ماشین بوسیله گفتار از آرزوهای او بوده است.طراحی و تولید سیستم های تشخیص گفتار هدف تحقیقاتی مراکز بسیاری در نیم قرن اخیر بوده است.یکی از اهداف انسانها در تولید چنین سیستم هایی مسلماً توجه به این نکته بوده است که “ورود اطلاعات به صورت صوتی ،اجرای دستورات علاوه بر صرفه جویی در وقت و هزینه ،به طرق مختلف کیفیت زندگی ما را افزایش می دهند.امروزه دامنه ای از نرم افزارها (که تحت عنوانSpeech Recognition Systems معرفی می شوند) وجود دارند که این امکان را برای ما فراهم کرده اند.با استفاده از این تکنولوژی می توانیم امیدوار باشیم که چالش های ارتباطی خود را با محیط پیرامون به حداقل برسانیم.

۲٫تعریف

قبل از پرداختن به به سیستم های تشخیص گفتار لازم است که فناوری تولید گفتار و تشخیص گفتار با تعریفی ساده از هم متمایز شوند:

فناوری تولید گفتار(Text To Speech):تبدیل اطلاعاتی مثل متن یا سایر کدهای رایانه ای به گفتاراست.مثل ماشین های متن خوان برای نابینایان،سیستم های پیغام رسانی عمومی. سیستم های تولید گفتار به خاطر سادگی ساختارشان زودتر ابداع شدند. این نوع از فناوری پردازش گفتار موضوع مورد بحث در این مقاله نیستند.

فناوری تشخیص گفتار(Speech Recognition System ): نوعی فناوری است که به یک کامپیوتراین امکان را می دهد که گفتارو کلمات گوینده ای را که از طریق میکروفن یا پشت گوشی تلفن صحبت می کند،بازشناسی نماید. به عبارت دیگر در این فناوری هدف خلق ماشینی است که گفتار را به عنوان ورودی دریافت کند و آنرا به اطلاعات مورد نیاز (مثل متن)تبدیل کند.

25,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله فناوری اطلاعات در آموزش دورکاری
  • تحقیق آموزش فناوری اطلاعات و الکترونیک و کاربرد آن
  • مقاله جهانی شدن دنیای اطلاعات
  • برچسب ها : , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.