مقاله روابط متقابل روستای سرکران و شهر پاوه

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

مقاله روابط متقابل روستای سرکران و شهر پاوه به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۲۸ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

فهرست منابع

۲ـ طرح هادی

۳ـ مرکز آمار ایران، سرشماری عومی نفوس و مسکن ۱۳۷۵ ، (ص ۸، ۹ ، ۱۰)

۴ـ مشاهده میدانی

۵ـ مصاحبه با دهیار

۶ـ مصاحبه با مردم

فهرست مطالب

مقدمه ۲
وجه تسمیه ۳
فصل اول : معرفی روستا ۳
الف) جغرافیای طبیعی ۳
۱٫ موقعیت و محدوده: ۳
۲٫ اقلیم و طبیعیت: ۴
ب) جغرافیای انسانی ۵
۱٫ جمعیت: ۵
۲٫ بهداشت : ۶
۳٫ سواد و آموزش: ۶
۴٫ خدمات: ۷
ج) جغرافیای اقتصادی ۸
۱٫ کشاورزی: ۸
۲٫ دامداری: ۹
۳٫ خدمات: ۱۰
فصل دوم: ۱۱
تعیین محدوده کلی روابط روستای سرکران ۱۱
فصل سوم: ۱۴
بررسی انواع ارتباطات و علل آن ۱۵
۱٫ روابط تجاری ۱۵
الف) روابط کاری / شغلی : ۱۵
ب) روابط مربوط به خرید های روزانه و دوره ای: ۱۶
ج) فروش محصولات / جا به جایی سرمایه: ۱۶
۲ . روابط خدماتی: ۱۷
الف) روابط بهداشتی: ۱۷
ب) روابط آموزشی: ۱۸
ج) روابط ارتباطی: ۱۸
۳٫ ارتباط اداری، تفریحی: ۱۹
الف) ارتباط اداری: ۱۹
ب) ارتباط تفریحی: ۱۹
نتیجه گیری ۲۰
فهرست منابع ۲۴

چکیده

روستاهای اولیه از اسکان یافتن گروههای کم جمعیت انسانی که پیش از آن به شیوه ی جمع آوری و شکار و احتمالا نوعی دامپروری امرار معاش می نمودند شکل گرفته است این گروهها پس از شناخت روشهای کشاورزی، سکونت را بر حرکت ترجیح داده در قطعه زمینی مقیم شدند و به این ترتیب اولین بار یک جانشینی شکل بگیرد. به علت فقدان یا سادگی و ابتدایی بودن وسایل کشاورزی افراد علاقه ی بیشتری به پیوستن به یکدیگر و تشکیل گروههای بزرگتر نشان می دهند و به مرور زمان شهرها شکل گرفته اند هیچ وقت شهر و روستا از هم جدا نبوده اند و همیشه با هم رابطه داشته اند در گذشته تاثیر روستاها به مراتب بیشتر از اکنون بوده البته در حال حاضر هم رابطه ی دومین و متقابل وجود دارد ولی شهرها به علت جذب امکانات بیشترین اثر را بر روستاها دارند.

در واقع شهرها روستاهای بزرگتر بودند و مایحتاج خود را از روستاها تامین می کردند ولی امروز روستاها عمده ی احتیاجات خود را از شهرها تامین می کنند همانطور که می دانیم در این رابطه در کشورها بخصوص در کشورما به علت دادن بیشترین امکانات و خدمات به شهرها به یک رابطه ی نامتعادل تبدیل شده است که این عامل باعث محروم شدن بسیاری از روستاها و حتی تخلیه و متروک شدن آنها انجامیده است. البته برای جلوگیری از ، از بین رفتن روستاها و عدم هجوم شهرها برنامه هایی برای توسعه ی روستاها در حال انجام است.

این تحقیق انجام شده رابطه ی متقابل روستا ی سرکران با شهر پاوه و هم چنین روستا های اطراف تر سران می باشد که به بررسی محدوده روابط و علل آن می پردازیم.

روستای سرکران یکی از روستا های دهستان شمشیر، از توابع بخش مرکزی شهرستان پاوه واقع در استان کرمانشاه می باشد که فاصله ی آن تا مرکز دهستان (روستای شمشیر) ۶ کیلومتر و تا مرکز شهرستان (پاوه) ۵ کیلومتر می باشد این روستا در جنوب شهرستان پاوه قرار گرفته است.

در نتیجه روستای سرکران با وجود اقلیم کوهستانی سردسیر و خشکسالی که در یکسال اخیر رخ داده عمده فعالیت آنها باغداری است و رونق تقریبا خوبی دارد و روابط آن با شهرستان پاوه و روستاهای اطراف در بعضی مناطق از  لحاظ خدماتی ، تجاری ، تفریحی ، اداری یک سویه و بعضی دو سویه می باشد پس در کل در وضعیت تقریبا مطلوبی به سر می برد.

واژه های کلیدی: روستا ی سرکران ،  شهر پاوه ، امکانات، روابط خدماتی، روابط شغل، روابط ارتباطی، روابط آموزشی

مقدمه

روستا یک فضای اجتماعی است که در آن فعالیت غالبا، فعالیت نوع اول (کشاورزی) می باشد و فعالیت های نوعدوم و سوم خیلی می رود و بیشتر در شهر ها رواج دارد رابطه های اقتصاد روستاییان بیشتر مختص به خود روستا می باشد به طور کلی در جهان بعد از انقلاب فتحی رابطه ی متقابل شهر و روستا بیشتر از قبل شده و البته در سالهای اخیر تاثیر شهر بر اقتصاد روستا و روابط اجتماعی آن بیش از بیش نشده است در گذشته اکثر روستا ها خود تامین کننده ی تمام مایحتاج زندگی خود بودند و کمتر تحت تاثیر شهر قرار گرفته اند اما امروزه باگذشت زمان روستا ها  تقریبا این نقش خود را از دست داده اند و شهر ها عمده مایحتاج های روستا ها را تامین می کند و روستاییان تولیدات خود را به شهر ها عرضه می کنند در دنیای امروز رابطه ی متقابل شهرو روستا رابطه ی انکار ناپذیر می باشد که البته تاثیر شهر به مراتب بیش از روستا است. این تحقیق انجام شده رابطه ی متقابل روستا ی سرکران با شهر پاوه و هم چنین روستا های اطراف تر سران می باشد که به بررسی محدوده روابط و علل آن می پردازیم.

وجه تسمیه

اسم این روستا سر کران می باشد که بنا به قولی در اصل به این روستا سر برنج و sarkren  می گفتند و دلیل آن این بود که در قدیم روستا در قسمت جنوبی روستا واقع شده بود که بیشتر خانه ها بر زور زمین ها ی احداث شده بودند که جنس سنگ از نوع آهکی مخلل می باشند که در زبان محلی به آنها کرنج kreng می گویند و آبادی روی این سنگ ها را سرکرنج می نامیدند. اما به مرور زمان حرف ج سیقل شده و حذفگردیده و سرکران srkren یا سر کران تلفظ شده است و امروز آن را به نام سرکران می نامند از آثار بدست آمده در این روستا از جمله چند کوزه سفالی و آسیاب آبی متعلق به دوره اشکانی می باشد که یکی از کوزه های بدست آمده در این روستا امروزه در موزه طاق بستان شهر کرمانشاه نگهداری می شود. (مصاحبه با دهیار)

25,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله ارتباط با دیگران
  • مقاله نظریه تحلیل رفتار متقابل اریک برن
  • مقاله ارتباط اجتماعی در نهج البلاغه
  • مقاله الگوهای چرخه مدیریت ارتباط با مشتری
  • مقاله نظریه های ارتباطی
  • برچسب ها : , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.