مقاله اضطراب و نگرانی و تأثیر آن در امتحانات دانش آموزان ابتدایی

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

مقاله اضطراب و نگرانی و تأثیر آن در امتحانات دانش آموزان ابتدایی به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۳۲ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

فهرست منابع :

اختلالات اضطرابی (آموزش کنترل و درمان )موٌلف:هلن کنولی ترجمه:دکتر سیروس مبینی

اضطراب :نویسنده :دکتر ریچارد گلد برگ ترجمه:دکتر نصرت ا… پور افکاری

اطلاعیه دبیران علوم تجربی۱۳۸۶

اکرمی ناهید،اضطراب امتحان ،تربیت ماهنامه پرورشی وزارت آموزش و پرورش شماره ۳   ۱۳۷۸

چگونه بر ترس و اضطراب خود غلبه کنیم؟ موٌلف :ژرژ بارباران

حسن زارعیان ۱۳۸۶

روان شناسی مرضی دکتر دادستان

روشهای تحقیق در علوم رفتاری ترجمه:قربانعلی سلیمی

شعبانی حسن،مهارتهای آموزشی   انتشارات سمت  ۱۳۷۱

شناخت روشهای غلبه بر نگرانی و ترس از امتحانات نویسنده: دکتر پرویز حکمتی

مجله پیوند امتحان و اضطراب

محمد گنجی ۱۳۸۶

معتمد نیا لیلا، برسی علل اضطراب در دانش آموزان ۱۳۸۱

مقاله دکتر هانیه زائر رضایی-روز نامه سلامت ۱۳۸۵

مقاله مژده زرگر،کارشناس مشاوره عمومی ۱۳۸۶-سایت آموزش و پرورش شهر تهران –منبع:معاونت آموزش و پرورش عمومی

میترا فضلی آرانی ، فاطمه علل اضطراب در کودکان ،مرکز تحقیقات نظام وفا ۸۲-۸۱

فهرست مطالب

چکیده پژوهش ۱
مقدمه ۳
ضرورت پژوهشی ۵
اهداف پژوهش ۵
هدف اساسی در این پژوهش ۵
سوالات پژوهشی ۵
بیان مسئله ۶
تعریف اصطلاحات ۷
واژه ها و اصطلاحات پژوهش ۷
امتحان ۷
اضطراب امتحان ۸
سیستم آموزشی ۸
یادگیری ۸
امتحانات ثلث ۸
استرس ۸
فراموشی ۹
جامعه ۹
رقابت ۹
معدل ۹
تمرکز حواس ۹
روش تدریس ۹
موفقیت ۹
مبانی نظری و تئوریک ۹
تعریف اضطراب امتحان ۱۲
نقش اضطراب در کاهش توانایی فرد ۱۲
امتحان و اضطراب ۱۳
انواع اضطراب ۱۴
عوامل موثر در ایجاد اضطراب ۱۵
علائم و نشانه های اضطراب ۱۵
علتهای اضطراب امتحان ۱۶
علتهای اضطراب پس از امتحان ۱۷
راههای پیشگیری و کاهش اضطراب امتحان ۱۸
بررسی واقعی نحوه گذراندن امتحان ۱۹
عدم موفقیت شخص در امتحان ۲۱
راهکارهای مناسب برای کاهش اضطراب در دانش آموزان ۲۲
اصول کلی در درمان اضطراب ۲۲
نتیجه گیری ۲۴
پیشنهادات ۲۶
فهرست منابع ۲۷

چکیده :

اضطراب یک ناراحتی دردناک ذهنی است و از ویژگیهای مهم آن ترس و ناراحتی است که راه فرار ندارد و اضطراب ناشی از این عوامل است.ولی تفاوتهای مشخصی با آن دارد.

اضطراب معلول تخیل است.این تحقیق به بررسی علل اضطراب و نگرانی در دانش آموزان می پردازد و نشان می دهد که بطور کلی انسان دوست ندارد رفتارش مورد آزمایش قرار گیرد به این دلیل در موقعیت آزمودن دچار اضطراب می شود.

در این تحقیق پس از بررسی علل اضطراب امتحان در دانش آموزان نقش والدین و دبیران در کاهش اضطراب امتحان موٌثر بوده است.از کل مطالب ارائه شده میتوان موارد زیر را که برای دانش آموزان مفید است ارائه داد.

معلمین باید سعی کنند توقعات خود متناسب با توانایی های دانش آموزان باشد تا از عهدهٌ انجام آن برآیند و در غیر این صورت همیشه در حال نگرانی و اضطراب هستند و اعتماد به نفس خود را از دست می دهند.بنابراین انتظارات معلمین بهتر است با توانایی ها و استعدادها سطوح یادگیری دانش آموزان همسان باشد.معلمین با توجه به تفاوتهای فردی دانش آموزان سوٌالها را از ساده به مشکل مطرح کنند.زیرا اگر دانش آموزان با اولین برخورد با سوٌال مشکل روبرو شوند اعتماد به نفس خودرا از دست می دهند .معلمین باید بطور مستمر و مکرر از دانش آموزان چه بصورت شفاهی یا کتبی ارزشیابی کنند ،معلمین باید والدین را راهنمایی کنند که با فرزندان خود برخورد سازنده داشته باشند.معلمین روش صحیح مطالعه کردن رابه دانش آموزان آموزش دهند،معلمین باید نظم و سکوت را درجلسهٌ امتحان رعایت کنند.خواندن قرآن و تذکرات آرام بخش در اضطراب موٌثر است.معلمین در جلسات امتحان حضور داشته باشند و در آخر ئالدین در فصل امتحانات میتوانند محیط خانه را طوری آماده کنند که هیچ عامل استرس زا در خانه نباشد و دانش آموزان با آرامش خاطر به مرور مطالب درسی بپردازند.

از آنجا که اضطراب یک موضوع روانی و درونی بر افراد جامعه است و همه در اجتماع با آن سر و کار دارند پس یک موضوع اجتماعی است.اضطراب بر روح و جان دانش آموزان اثر می گذارد و بازدهی کار را پایین می آورد.اضطراب امتحان با موفقیت دانش آموزان تداخل دارد از این رو اضطراب امتحان به عنوان یک پی آمد مهم استرس امتحانات وارد زندگی دانش آموزان می شود سیستم آموزشی ایران برای تصمیم گیری در مورد رده بندی تحصیلی دانش آموزان و قضاوت در مورد موفقیت آنان به نحو فزآینده ای بر امتحان تاکید دارد.

واژه های کلیدی: امتحان، اضطراب، یادگیری، رقابت

مقدمه :

انسان از دیرباز تلاش کرده با کلمات و واژه های مختلف ، حالات و احساسات هیجانات خویش را ابراز دارد . به همین منظور در هنگام کشمکش های درونی از اصطلاحاتی چون دلهره ، دلشوره ، نگرانی استفاده کرده است که در زبان کنونی زبان شناسی اضطراب نامیده می شود. اضطراب است که استعدادها را تخریب می کند . مشکلاتی را در تمرکز و حافظه به بار می آورد و باعث رفتارهای ناپخته می شود. و فرد مبتلا نمی تواند با شرایط موجود و محیط روبرو شود و با آنها کنار بیاید .بعضی از افراد در این موقعیتها کنترل خود را از دست می دهند  و دچار مشکلاتی اعم از جسمانی ، رفتاری و شناختی می شود و در نتیجه اضطراب در عملکرد تحصیلی آنها تاثیر می گذارد و مشکلاتی برای آنها فراهم می سازد . حتی باعث شکست آنها در امتحان می شود . اضطراب یک حالت بهنجار و امر ضروری در زندگی انسانهاست . اما آنگاه که شدت اضطراب ونگرانی به حدی می رسد که بیشتر بازدارنده می شود تا برانگیزاننده  و عملکرد فرد را تحت الشعاع  قرار داده و آن را کاهش می دهد دیگر یک حالت بهنجار نیست .

یادگیری انسان و عوامل موثر بر آن موضوع قابل توجهی است.امروز ثابت شده است آشنایی با روش و رموز گذرانیدن امتحان بیشتر از فراگیران مطالب درسی در کسب موفقیت امتحان دهندگان تاثیر دارد.به عبارت دیگر در دنیا ی امروز آماده شدن امتحان دهنده با فراگیری مطالب درسی و زیرکی وی برای کسب موفقیت حاصل نمی شود بلکه آمادگی شخصی از نظر روانی نیز دارای ارزش زیاد و غیر قابل انکاری است که نباید دور از نظر داشت.[۱]

اضطراب از عوامل موثر بر یادگیری می باشد و پدیده ای روان شناختی است که تقریبا همگان با ان آشنا هستید یا آنکه در طول عمر خود در موقعیت هایی به آن دچار شده اید یکی از عنوان اضطراب که بیشتر تبلور آن در محیط های آموزشی در میان دانش آموزان و دانش جویان به چشم می خورد اضطراب امتحان می باشد.به طور مشکلی است که هر کس در طول زندگی اش آن را تجربه کرده است.کمتر کسی یافت می شود که با این مسئله مواجه نشده باشد اضطراب امتحان که در حقیقت همه افرادی که با امتحان سر و کار دارند کم یا زیاد طعم آنرا چشیده اند.

[۱] شناخت روشهای غلبه بر نگرانی و ترس از امتحانات صفحه ۵

30,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله طبقه بندی اختلال های اضطرابی
  • مقاله اضطراب ریاضی
  • مقاله اضطراب کتابخانه‌ای و هوش هیجانی
  • مقاله اضطراب رایانه
  • مقاله اضطراب امتحان
  • برچسب ها : , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.