پرسشنامه مقیاس شادکامی آکسفورد

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

پرسشنامه مقیاس شادکامی آکسفورد دارای ۳ صفحه می باشد به صورت فایل ورد می باشد . جهت دانلود فایل پرسشنامه بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نموده و پس از وارد نمودن آدرس ایمیل و کلیک بر روی گزینه خرید به درگاه بانک متصل شده و از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قادر به پرداخت و تهیه آن می باشید. بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پرسشنامه در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد.

ضمناً در صورت تهیه فایل پرسشنامه مربوطه و مناسب نبودن فایل با اعلام شماره کارت بانکی و آدرس ایمیلی که در سایت ثبت نموده اید مبلغ پرداختی حداکثر ۲۴ ساعت بعد برگشت داده می شود.

بزرگوارانی که به صورت انلاین قادر به تهیه فایل پرسشنامه نمی باشند می توانند عنوان فایل پرسشنامه درخواستی را  به همراه آدرس ایمیل و شماره همراه خود را به ایمیل cofenetyascom@gmail.com ارسال نمایند تا فایل پرسشنامه از طریق ایمیل یا تلگرام برای آنها ارسال گردد و پس از آن هزینه را کارت به کارت به حساب ما واریز نمایند.

پرسشنامه مقیاس شادکامی آکسفورد

مقیاس شادکامی  آکسفورد (OHI)یکی از ابزارهای خودسنجی معروفی است که در اکثر پژوهش­های مربوط به شادکامی و نیز در تحقیق حاضر مورد استفاده قرارگرفته است.این مقیاس دارای ۲۹ ماده است و براساس دیدگاه آرگیل، مارتین و کراسلند[۱] (۱۹۸۹به نقل از آرگیل،۲۰۰۱)درباره احساس شادکامی و نیز نظر بک درباره افسردگی تهیه شده است. آرگیل و همکاران (۱۹۸۹)پایایی این ابزار را به روش آلفای کرونباخ ۹۰/۰و پایایی بازآزمایی آن را پس از ۷ هفته ۷۸/۰ گزارش کرده­اند. همچنین، علی پورونور بالا (۱۹۹۹) نیز ضریب اعتبار آن را با استفاده از آلفای کرونباخ روی ۱۳۲نفرنمونه ایرانی معادل۹۳/۰ و پایایی آن را ۹۲/۰ گزارش کرده اند.

این مقیاس دارای ۲۹ ماده ۴ گزینه ای دارد که گزینه­های آن به ترتیب از صفر تا ۳ نمره­گذاری می شوند بدین صورت که به گزینه اضلاً نمره صفر، گزینه کم نمره۱، گزینه متوسط نمره۲ و گزینه زیاد نمره۳ تعلق می گیرد و جمع نمرات ۲۹ گانه نمره مقیاس تشکیل می دهد.

اعتبار و روایی پرسشنامه شادکامی آکسفورد :

پرسشنامه شادکامی آکسفورد که توسط علی پور و نوربالا (۱۳۷۸)، به فارسی ترجمه شده با روش دو نیمه کردن به روش اسپیرمن براون مقدار ۹۲/۰ و به روش گوتمن ۹۱/۰ گزارش شده است (علی پور و نوربالا ، ۱۳۷۸ ).

برای بررسی اعتیار و روایی فهرست شادکامی آکسفورد از نظر همسانی درونی نشان داد که تمام گزاره های این فهرست با نمره کل همبستگی بالایی داشتند . آلفای کرونباخ برای کل فهرست برابر ۹۱/۰ بود. همبستگی پیرسون بین فهرست شادکامی آکسفورد با فهرست افسردگی بک و زیر مقیاس های برونگردی و نوروزگرایی [۲] به ترتیب برابر با ۴۸/۰ ، ۴۵/۰ ، ۳۹/۰ بود که روایی همگرا و واگرای فهرست شادکامی آکسفورد را تأیید کرد. نتایج تحلیل عاملی با استخراج ۵ عامل رضایت از زندگی، حرمت خود ، بهزیستی فاعلی، رضایت خاطر و خلق مثبت توانستند با ارزش ویژه بزرگ تر از یک در مجموع ۷/۴۹ درصد واریانس کل را تبیین کنند. بنابراین یافته های پژوهش نشان داده است که فهرست شادکامی آکسفورد [۳] برای اندازه گیری شادکامی در جامعه ایرانی از اعتبار و روایی مناسب برخوردار است (علی پور و آگاه هریس، ۱۳۸۶). پژوهش ابراهیمی (۱۳۹۲) پایایی پرسشنامه را با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ ۸۲/۰ به دست آورده است پژوهشگر با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ پایایی پرسشنامه را ۸۴/۰ بدست آورده است.

[۱] – Kraslnd

[۲]  – EPQ

[۳]  – OHI

25,000 ریال – خرید
مطالب پیشنهادی:
  • مقاله نظریه های شادمانی
  • مقاله عوامل مؤثر بر شادکامی
  • مقاله شادی از نظر قرآن
  • برچسب ها : , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.