پایان نامه بررسی فلور طبیعی در اندامهای مختلف انسان و حیوانات

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

پایان نامه بررسی فلور طبیعی در اندامهای مختلف انسان و حیوانات به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۶۶ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

Reference:

Carter,G.R.,Wise.D.J., (2003). Essential veterinary bacteriology & mycology.6th ed. Iowa state press.

Jawetz,E., Melnick,J.L., Adelberg,E.A. (1990). Review of medical

microbiology. 18th ed.Appleton& Lange.

Prescott,L.M., Harley, J.P., Klein,D.A., (1999). Microbiology.

۴th ed.WBC.McGraw-Hill

Ngatia,T.A., Kimberling,C.V., Johnson,L.W., Whiteman,C.E., Lauermann,L.H. (1985), Nasal bacterial flora of clinically normal gots, Volume 95, pages 465-467.

۵٫Quinn,P.J., Markey,B.K., Carter,M.E., Donnelly,W.J.,       Leonard,F.C.(2002). Veterinary microbiology & microbial disease. Blackwell publishing.

Shulman, T.S., Phair, J.P., Sommers, H.M., (1995) The biological & clinical basis of infectious disease. 4th ed. W.C Saunders company .

فهرست مطالب

چکیده۱
مقدمه۲

فصل اول:

بررسی عوامل فلور طبیعی و عوامل فرصت طلب در برخی از اندامهای خارجی و داخلی۴
کلیاتی در مورد فلور طبیعی۴
بررسی فلور طبیعی در اندامهای مختلف۵
پوست۵
حفره حلق و بینی۶
معده۷
روده کوچک۷
روده بزرگ۷
دستگاه ادراری تناسلی۸
بررسی باکتریهای فرصت طلب فلور طبیعی۸
بررسی عوامل فلور طبیعی و عوامل فرصت طلب۱۰
فلورهای میکروبی انسانی۱۳
ارتباط بین انسان و فلورهای طبیعی۱۷
ویژگی بافتی۱۸
ساختمان فلورهای طبیعی۲۲
فلورهای طبیعی پوست۲۳
فلورهای طبیعی ملتحمه۲۴
فلورهای طبیعی مجرای تنفسی۲۵
فلورهای طبیعی مجرای ادراری و تناسلی۲۵
فلورهای طبیعی حفره دهانی۲۶
فلورهای طبیعی مجرای معدی و روده ای۲۸
تأثیرات مفید و مثبت فلورهای بهنجار و طبیعی۳۱
تأثیرات مضر فلورهای طبیعی۳۳
پوسیدگی دندانی، التهاب لثه و بیماری های دندانی۳۴
مهمترین جنبه های فلورهای طبیعی۳۷
نقش فلورهای طبیعی۳۹
نقش مثبت فلورهای طبیعی۳۹
نقش مضر فلورهای طبیعی۴۱
گستردگی فلورهای طبیعی۴۱
فلورهای طبیعی پوست ۴۱
فلورهای طبیعی موجود در حفره دهانی۴۴

فصل دوم:
مواد و روش کار۵۳
مواد و وسایل لازم۵۳
مرحله جدا سازی۵۳
معرفی محیط های کشت۵۴
مرحله تعیین هوویت۵۵
نتایج بدست آمده اولیه۵۵
نتایج۵۷
بحث۵۸
چکیده انگلیسی۶۰
منابع و مآخذ۶۱
جداول :

فلورهای طبیعی موجود در حفره دهانی۴۵
فلورهای موجود در غشاء مخاطی پلک ( ملتحمه )۴۵
ارگانیسم های موجود در بینی که از لحاظ پزشکی دارای اهمیت هستند۴۶
ارگانیسم های موجود درگلو که از لحاظ پزشکی دارای اهمیت هستند۴۶
ارگانیسم های موجود درکلون که از لحاظ پزشکی دارای اهمیت هستند۴۶
ارگانیسم های موجود درمهبل که از لحاظ پزشکی دارای اهمیت هستند۴۷
ارگانیسم های موجود در مجرای ادرار که از لحاظ پزشکی دارای اهمیت هستند۴۷
ارگانیسم های موجود در مثانه که از لحاظ پزشکی دارای اهمیت هستند۴۷
ارگانیسم های موجود در معده، روده و رکتوم که از لحاظ پزشکی دارای اهمیت هستند۴۸

تصاویر۴۹
تصاویر۵۰
تصاویر۵۱

چکیده :

دراین پروژه به بررسی مختصری از نقش مثبت و منفی  فلور طبیعی در اندامهای مختلف بیرونی و درونی  حیوانات و انسانها و عملکرد این ارگانیسمها در اندامهای مختلف پرداخته خواهد شد.

همه موجودات زنده اعم از انسان و حیوان آن چه که فلور طبیعی نامیده می‌شود را دارند. که شامل باکتری‌ها، قارچها و ویروس‌هایی است که در درون یا سطح گونه‌های مختلف حیوانات و انسانها وجود دارند که بسته به شرایط ومیزبان‌های مختلف ازاندامی به اندام دیگر و از میزبانی به میزبان دیگر متفاوتند.

درحیوانات و انسانهای سالم بافت های داخلی بدن مانند خون، مغز، ماهیچه ها و غیره، به طور طبیعی عاری از میکروارگانیسم ها هستند ولی بافتهای سطحی مانند پوست و غشاهای مخاطی دائماً در تماس با ارگانیسمها و عوامل محیطی بوده.

فلورهای طبیعی انسانی بسیار پیچیده و دارای بیش از ۲۰۰ گونه باکتری هستند. ساختمان و ترکیب فلورهای طبیعی ممکن است توسط عوامل مختلفی مانند ژنتیک، سن، جنس،استرس، تغذیه و رژیم های خاص مرتبط باشد.

سه تغییر رشدی مهم در انسان،از شیر گرفتن، درآمدن دندان و آغاز و پایان عملکردهای تخمدانی، در تشکیل فلورهای طبیعی به ترتیب در مجاری روده ای، حفره دهانی و مهبل تأثیر گذارند. اما در حوزه این تغییرات، فلورهای طبیعی انسانی به شرایط محیطی بسیار وابسته و مرتبط است.

انسان برای اولین بار در لحظه تولد و خروج از رحم توسط فلورهای طبیعی مورد تهاجم قرار  می گیرد. در رحم، جنین عقیم است اما زمانی که کیسه آب مادر پاره می گردد و فرآیند تولد آغاز می شود، کولونیزه شدن سطوح بدن نیز آغاز می گردد. گرفتن نوزاد و تغذیه او پس از تولد باعث استقرار فلورهای طبیعی ثابت در پوست، حفره دهانی و مجرای روده در حدود ۴۸ ساعت می شود.

محاسبه شده است که یک فرد بالغ حدود ۱۰۱۲ باکتری را در پوست، ۱۰۱۰ باکتری در دهان و ۱۰۱۴ باکتری را در مجاری روده ای خود، مسکن داده است. آخرین تعداد بسیار بیشتر از تعداد سلولهای یوکاریودی موجود در تمام بافتها و اعضایی است که در بدن انسان وجود دارد.

فلورهای طبیعی نقش مهمی در سلامتی انسان و حیوانات دارند. میتوانند به عنوان یک مکانیسم دفاعی حفاظتی در بدن میزبان عمل کنند که از فواید این میکروارگانیسمها می باشد.اما در افرادی با ایمنی متوسط و ضعیف باعث بیماری می شود.

چنین در تحریک سیستم ایمنی و تولید ویتامین K و ویتامین B12   نفش بسزایی دارند.

در بررسی ۶ نمونه گرفته شده از بینی بزهای به ظاهر سالم مشخص شد که نمونه های مجهول ما با ۵ جنس  بزرگ از باکتری ها هم سویی دارد که عبارتند از:

۱) استا فیلو کوکوس ها

۲) کورینه باکتریوم ها

۳) اکتینو میست ها

۴) لیستریا ها

۵) باسیلوس ها

در مرحله بعدی به سراغ محیط های تفریقی رفته تا کاملاً از جنس و گونه نمونه های مجهول آگاه شویم که مشخص شد نمونه های مورد آزمایش مربوط به ۲ جنس بزرگ از باکتری ها می باشد که عبارتند از: استا فیلو کوکوس ها و کورینه باکتریوم ها.

هر ۶ نمونه مربوط به باکتری های گرم مثبت بوده و هیچ باکتری گرم منفی در نمونه ها یافت نشد، که ممکن است ناشی از آلودگی بالای محیطی یا ضعف تکنیک باشد.

نتایج بدست آمده تقریباً با نتایج بدست آورده شده در مقاله فلور های طبیعی باکتریایی بز یکسان می باشد.

واژه های کلیدی: فلور طبیعی، اندام حیوانات و انسانها، نقش فلورهای طبیعی، باکتری‌ها، قارچها و ویروس‌ها، پوست، حفره دهانی

 مقدمه:

 نخستین بار آقای لویی پاستور به این امر اشاره کرد که حیوانات نمی توانند در نبود میکروارگانیزمها زنده بمانند. تلاشهایی بین سالهای ۱۸۹۹ تا ۱۹۰۸ برای ایجاد جوجه های عاری از جرم انجام شد که با موفقیت کمی همراه بود چراکه پرندگان در عرض یک ماه می مردند. لذا اعتقاد بر این بود که باکتریهای موجود در روده برای زندگی و تغذیه پرنده بسیار ضروری اند. به سال ۱۹۱۲ نرسید که طیور عاری از جرم با استفاده از جیره های غذایی خاص تولید گردید با تولید چنین حیواناتی و نیز ابداع روشهای خاص مطالعات پیرامون تداخل میکروارگانیزمها با میزبانهای خویش افزایش یافت. مقایسه حیوانات دارای فلور با حیوانات عاری از فلور راه را برای درک نوع این تداخل ها هموار کرد. با به وجود آمدن کلونی های عاری از جرم در جمعیت های موشها، همسترها، خرگوشها، خوکچه های هندی و یا میمون نماها که با استفاده از عمل سزارین امکان پذیر شده بود راه را برای مطالعه هموارتر نمود چنین عملها ی سزارینی در محیطهای کاملا استریل و عاری از جرم انجام می گیرد. نوزادان متولد شده سپس به دستگاههای عاری از جرمی انتقال پیدا کرده و در انجا نگهداری می شوند و از هوا، غذا و آب استریل تغذیه می گردند. تکثیر در چنین حیواناتی با استفاده از جفت گیری طبیعی در میان کلونی های عاری از جرم انجام می گیرد. چنین اقدامی در طیور بسیار آسانتر از سایر پستانداران است بدین ترتیب که تخم مرغهای نطفه دار ابتدا با جرم کشهای خاصی استریل شده و سپس در انکوباکترهای مخصوص قرار می گیرند. زمانیکه تخم گشایی انجام می گیرد جوجه حاصله می تواند عاری از جرم تلقی شود. برای اطمینان از این امر آب، غذا و فضولات حاصله از حیوان مرتباً مورد آزمایشهای باکتری شناسی قرار می گیرند.

حیوانات عاری از جرم از لحاظ آناتومی و فیزیولوژی طبیعی نبوده و دارای اختصاصات خاصی اند برای مثال آنها بافت های لنفاوی بسیار کمی را دارند. دیواره روده آنها نازک بوده و سکوم بزرگی را دارند. تیتر آنتی بادی در سرم آنها پایین است و در تغذیه نیاز بسیار زیادی به ویتامین های K  و B دارند.

 فصل اول بررسی عوامل فلور طبیعی و عوامل فرصت طلب

دربرخی از اندامهای خارجی و داخلی

 کلیاتی در مورد فلور طبیعی:

 همه موجودات زنده آن چه که فلور طبیعی نامیده می‌شود را دارند.اطلاعات ناچیزی پیرامون فلور طبیعی و رابطه آن با میزبان وجود دارد. اما به نظر می‌رسد رابطه پویایی بین این دو وجود داشته باشد.

به طور کلی رابطه نزدیک و مشترک بین دو موجود غیر مشابه را سمبیوزیس(Symbiosis) و هر یک از دو موجود را Symbiont می‌نامند. این رابطه می‌تواند:

به نفع هر دو موجود تمام شود (mutualism).

به نفع یکی باشد بدون این که به دیگری آسیب برسد (Comensalisn).

به یکی مفید و به دیگری مضر باشد(parasitism)  مضر به یکی باشد بدون این که دیگری آسیبی ببیند(amensalism)و  یا به هر دو مضر باشد (synnecrotic).

رابطه‌ای را که فلور طبیعی با موجود دارد را می‌توان به صورت Comensalisn , mutualism قلمداد کرد. (۳)

اما رابطه‌ای را که اجرام پاتوژن با موجود میزبان خود دارند از نوع رابطه parasitism می‌باشد که بدان بیماری‌زای یا pathogenicity نیز می‌گویند. بیماریزایی توانایی یک باکتری در ایجاد آسیب‌شناختی یا اصطلاحاً بیماری را گویند . (۲)

تعدادی از ارگانیزم‌های Commensal می‌توانند بالقوه بیماریزا واقع گردند. این باکتری‌ها منتظر فرصتی‌اند که بتوانند در آن پاتوژن واقع شوند چنین ارگانیزم‌هایی را فرصت طلب یا Opporunitism گویند. برای مثال پاستورلا به عنوان فلور طبیعی دستگاه تنفسی فوقانی از این دسته باکتری‌‌ها محسوب می‌شوند. (۳)

تعدادی از باکتری‌های بیماریزا نیز وجود دارند که جزو فلور طبیعی نبوده و مدت زمانی را در بدن میزبان حضور می‌یابند و با بیماری‌های خاموش و پنهان در ارتباطند. بروسلاها و مایکوباکتریومها مثال‌های بارز این نوع ارگانیزم‌ها محسوب می‌شوند.

60,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.