مقاله گازهای گلخانه ای

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

مقاله گازهای گلخانه ای به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۱۸ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

منابع و مآخذ

۱-    جعفر پور ، ابراهیم، ۱۳۷۳: اقلیم شناسی ، انتشارات دانشگاه تهران .

۲-      سیف ، عبدالله،  ۱۳۷۶ : نظریه پسخوراند ها و نوسانات اقلیمی با تاکید بر نقش مکانیزم پسخوراندگاز گلخانه ای ، فصلنامه تحقیقات جغرافیایی ، شماره ۴۶ ، سال ۱۳۷۶٫

۳-      عزیزی ، قاسم ، ۱۳۸۳ : تغییر اقلیم ، نشر قومس.

۴-      علیجانی، بهلول و کاویانی ، محمد رضا، ۱۳۷۱ : مبانی آب و هواشناسی ، انتشارات سمت.

۵-      علیزاده ، امین و همکاران ، ۱۳۷۹ : هوا واقلیم شناسی ، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد .

۶-      کوچکی ، عوض و همکاران ، ۱۳۷۷ : پیامدآهای اکولوژیکی تغییر اقلیم  ، انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد

۷-      مجله خانواده سبز شماره  ۱۴۸، سال ۱۳۸۴

فهرست مطالب

چکیده ۱
 مقدمه ۳
 اثرگلخانه‌ای۱ ۵
 گازهای‌گلخانه‌ای ۶
بخار آب(H2O)، ۶
دی‌اکسیدکربن ( CO2) 7
متان (CH4)، ۸
ازن (o3) 8
کلروفلوئوروکربنها ۱(CFCs)، ۹
 اثرگلخانه‌ای و گرمایش جهانی ۱۱
 پیامد های گر مایش جهانی ۱۲
منابع و مآخذ ۱۵

چکیده

در این مقاله ضمن بررسی گازهای گلخانه ای چون بخار آب(H2O)، دی‌اکسیدکربن (CO2)، اکسید نیترو، (N2O)متان (CH4)، ازن جو پایین (O3)، کلروفلوئوروکربنها (CFCs)، هیدروفلوئوروکربنها(HFCs)  تاثیر آنها را بر روی گرمایش جهانی با ارائه نمودارها و جداول مورد مطالعه قرار داده ایم . گازهایی چون  گاز کربنیک و بخار آب ، اشعه موج کوتاه خورشید را عبور می دهند ولی جلوی تابش موج بلند زمینی را می گیرد و در نتیجه زمین گرم می شود به این پدیده اثر گلخانه ای می گویند .

تمامی این گازها در ایجاد پدیده گلخانه‌ای در جو زمین نقش دارند و در این میان بخار آب و دی اکسیدکربن مجموعا ۹۰ درصد از سهم اثر گلخانه‌ای را به خود اختصاص می دهند.گازهای‌گلخانه‌ای بطور طبیعی در جو زمین وجود دارند اما فعالیتهای انسانها و آلودگیهای ناشی از این فعالیتها، مقدار گازهای مذکور را بطور غیر طبیعی افزایش می‌دهد. در نتیجه گرمای ناشی از تابش اشعه خورشید در جو زمین محبوس می‌شود و دمای کره زمین را بالا می‌برد.

بررسیهای این مطالعه نشان می دهد که انسان با تولید بیش از ۳۵ نوع گاز در گرمایش جهانی نقش بیشتری ایفا می کند.

واژه های کلیدی: گازهای گلخانه ای ، اثر گلخانه ای  ، گرمایش کره زمین ، پیامدهای گرمایش، بخار آب ، دی‌اکسیدکربن، اکسید نیترو، متان ، ازن جو پایین ،کلروفلوئوروکربنها، هیدروفلوئوروکربنها،

   مقدمه

با آغاز انقلاب صنعتی در اوایل قرن نوزدهم میلادی و رشد روز افزون تحولات بشری، تغییرات گوناگونی نیز در زندگی انسانها رخ داده است. نیاز بشر به انرژی و مصرف انواع سوختهای فسیلی نظیر زغال سنگ، نفت و گاز طبیعی باعث افزایش شدید گازهایی مانند دی‌اکسیدکربن (CO2) در جو شده است. افزایش جمعیت کره زمین که باعث تغییر کاربری زمین، تخریب جنگلها، افزایش فعالیتهای کشاورزی و دامداری و تولید ضایعات جامد و مایع شده است، تبعات مختلفی به همراه داشته است. پدیده تغییر آب و هوا یکی از این تبعات است. رشد جمعیت و پیشرفت تکنولوژی در قرن اخیر به رشد میزان تقاضای حاملهای انرژی منجر شده است.

انسانها با مصرف انرژی حاصل از سوختهای فسیلی و تولید بیش از حد گازهای‌‌گلخانه‌ای توازن انرژی زمین را بهم می‌زنند. ادامه روند افزایش میزان تقاضا و مصرف انرژی در چند دهه آینده، تغییر کاربری زمین، گسترش فعالیتهای کشاورزی و دامداری و افزایش ضایعات جامد و مایع پدیده‌گلخانه‌ای را در جو زمین تشدید خواهد کرد. مدلهای جوی پیش‌بینی می‌کنند که تا سال ۲۱۰۰، دمای کره زمین از ۱ تا ۵/۳ درجه سانتیگراد افزایش خواهدیافت که این مقدار بیش از تغییرات دمایی ۱۰۰۰۰ سال گذشته خواهدبود. (  www climate-change.ir  )

دانشمندان‌ بریتانیایی‌ می‌گویند در ۱۴۰ سال‌گذشته‌ که‌ ثبت‌ دمای‌ زمین‌ به‌ گونه‌ای‌ موثق‌ انجام‌شده‌، هیچ‌ سالی‌ در نیمکره‌شمالی به‌ اندازه‌ سال‌۲۰۰۵ گرم‌ نبوده‌ است‌. اگر دمای‌ کل‌ زمین‌ را به‌ حساب‌ آوریم‌ در آن‌صورت‌ سال‌ ۲۰۰۵ ازدهه‌۱۸۶۰میلادی‌تاکنون‌دومین‌سال‌گرم‌زمین‌به‌حساب می‌آید.دمای‌ اقیانوس‌ اطلس‌ در نیمکره‌ شمالی‌ نیز دراین‌ سال‌ یک‌رکوردتازه‌به‌جا گذاشت. محققان‌ از (دفتر هواشناسی‌ بریتانیا) و دانشگاه ‌(ایست‌ انگلیا) می‌گویند این‌ شاهد تازه‌ای‌ دال‌ بر واقعی‌بودن ‌گرمایش‌ زمین‌ در اثر فعالیتهای انسانی است. داده‌های‌ آنها نشان‌ می‌دهد که‌ میانگین‌ دما در سال‌ ۲۰۰۵ در نیمکره‌ شمالی‌ ۶۵ درجه ‌سانتیگراد بیش‌ از میانگین‌ آن‌ برای‌ سال‌های‌۱۹۶۱ تا ۱۹۹۰ است‌. دانشمندان‌ از میانگین دمادر این‌ فاصله‌ به‌ عنوان‌ یک‌ معیار پایه‌ برای‌ مقایسه ‌دما در سال‌های‌ مختلف‌ استفاده‌ می‌کنند.

20,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید.

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله اثر گلخانه ای
  • برچسب ها : , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      پنج شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.