مقاله کولرها ، چیلرها ، دیگ ها، کمپرسورها

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

مقاله کولرها ، چیلرها ، دیگ ها، کمپرسورها به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۵۸ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

کولر گازی ۱
ساختمان کولرهای گازی ۱
قسمتهای الکتریکی کولرهای گازی ۱
بخش مکانیکی کولرهای گازی ۶
اصول سرماسازی در کولرهای گازی ۱۱
چگونگی نشت یابی در کولرهای گازی ۱۳
عمل تخلیه یا دشارژ در کولرهای گازی ۱۶
چگونگی شارژ گاز در کولرهای گازی ۱۹
عیب یابی کولرهای گازی ۲۱
چیلر ها ۲۸
کاربرد چیلر ها ۲۸
انواع چیلر ها ۲۸
روش های انتخاب ۳۰
تعیین ظرفیت ۳۰
چیلرهای جذبی ۳۱
ساختمان و طرز کار چیلرهای جذبی ۳۱
تفاوت سیکل های رفت و برگشتی و تراکمی با سیکل های جذبی ۳۲
اجزاء و توضیحات چیلر جذبی ۳۹
دیگ ها ۴۱
طبقه بندی دیگ ها ۴۱
طبقه بندی براساس فشارودرجه حرارت کار ۴۲
طبقه بندی براساس نوع سوخت مصرفی ۴۳
طبقه بندی براساس جنس دیگ ۴۳
انتخاب دیگ موردنیاز ۴۸
کمپرسورها ۴۹
انواع کمپرسورها ۴۹
کمپرسور رفت و برگشتی ۴۹
کمپرسورهای دوار ۵۱
کمپرسورهای گریز از مرکز ۵۸

چکیده

ساختمان و اصول کار کولرهای گازی از یک نگاه تقریباً شبیه یخچالها است. در پشت اواپراتور(خنک کننده) این گونه کولرها که تقریباً شبیه کندانسور یخچالهای ویترینی و رادیاتور اتومبیل می باشد، پروانه ای قرار دارد که این پروانه سرمای ایجاد شده در اواپراتور را از طریق کانالهای خروجی به محل مورد نظر هدایت می کند. از محاسن عمده این گونه کولرها، کنترل میزان سردی هوا و عدم ایجاد رطوبت را می توان یاد کرد.

با استفاده از چیلر ، آب نمک ، یا سایر مایعات سرد کننده مورد استفاده در سیستم های تبرید و تهویه مطبوع ، سرما تولید می شود . چیلر های که در ایران متداول تر هستند عبارتند از : چیلر های رفت و برگشتی یا تراکمی ، چیلر های گریز از مرکز و چیلر های جذبی

در این مقاله با ساختمان و اصول سرماسازی در کولرهای گازی، عیب یابی کولرهای گازی، چیلر ها و کاربرد آن، دیگ هاو طبقه بندی آن، کمپرسورها و انواع آن آشنا می شویم.

واژه های کلیدی: کولر های گازی، چیلر، دیگ، کمپرسورها

کولر گازی

پس از ساخت کوارهای آبی و یخچالهای خانگی و مطالعه عملکرد آنها، باب مطالعه جدیدی برای طراحی و ساخت کولرهای گازی بین ندیشمندان صنعت تهویه و تبرید پدید آمد. در تحقق این هدف بود که کولرهای گازی طراحی و ساخته شدند.

کولرهای گازی از نظر کیفیت و راندمان کار بالا و از نقطه نظرهای پزشکی نیز نسبت به کولرهای آبی دارای امتیازات بیشتری هستند.

ساختمان و اصول کار کولرهای گازی از یک نگاه تقریباً شبیه یخچالها است. در پشت اواپراتور(خنک کننده) این گونه کولرها که تقریباً شبیه کندانسور یخچالهای ویترینی و رادیاتور اتومبیل می باشد، پروانه ای قرار دارد که این پروانه سرمای ایجاد شده در اواپراتور را از طریق کانالهای خروجی به محل مورد نظر هدایت می کند. از محاسن عمده این گونه کولرها، کنترل میزان سردی هوا و عدم ایجاد رطوبت را می توان یاد کرد.

ساختمان کولرهای گازی :

ساختمان کولرهای گازی را دو قسمت عمده زیر تشکیل می دهد :

قسمتهای الکتریکی

قسمتهای مکانیکی

قسمتهای الکتریکی کولرهای گازی عبارتند از:

سیمهای رابط

موتور الکتریکی (کمپرسور)

خازن یا کاپاسیتور

اورلود یا فیوز حرارتی اتوماتیک

ترموستات

کلید چند وضعیتی یا سلکتور

الکتروموتور پروانه ها (موتورفن)

کلید قطع و وصل جریان برق

تابلوی برق

سیمهای رابط کولرهای گازی :

رسانیدن انرژی الکتریکی به محلهای مصرف، که عمدتاً موتور الکتریکی (کمپرسور) و الکتروموتور پروانه است، به عهده سیمهای رابط می باشد.

از آنجایی که موتور الکتریکی (کمپرسور) کولرهای گازی در قدرت های زیاد مورد استفاده قرار می گیرند، بر این اساس چون جریان الکتریکی زیادی از سیم پیچهای آنها عبور می کند، قطر سیمهای رابط مصرفی در آنها معمولاً بالا است.

چنانچه در بکار گیری آنها نسبت به توان مصرفی، سایز مناسب انتخاب نشود، گذشته از خسارت احتمالی، سیمها گرم شده و خواهند سوخت.

50,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    پنج شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.