مقاله مراحل اجرای لاینینگ و راهکار مشکلات آن

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

مقاله مراحل اجرای لاینینگ و راهکار مشکلات آن به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۲۸ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

خاکبرداری با بیل مکانیکی و استفاده از گریدر برای تنظیم شیبهای جانبی و کف کانالهای بزرگ ۲
زهکشی ۳
احداث زهکش افقی در زیر پوشش بتنی و در امتداد طول کانال ۳
نصب بارباکان در کف کانال ۴
احداث زهکش روباز در مجاورت کانال ۵
محدودیتها و راهکارهای پوشش بتنی با دست ۵
سایر اقدامات و ملاحظات ضروری قبل از پوشش بتنی کانالها ۶
درزهای پوشش و مصالح درزبندی ۷
تورم زایی ۱۰
واگرایی ۱۱
یخ زدگی ۱۱
تکنولوژی اجرا : ۱۲
تأثیر بارهای اضافه بر طراحی ۱۲
جمع شدگی بتن بر اثر خشک شدن ۱۳
راهکارها ۱۳
محدودیتهای بتن و مصالح بتنی: ۱۵
اثر کیفیت مواد و مصالح مصرفی ۱۶
اثرات دمای محیط و شرایط آب وهوایی ۱۶
اثر بستن زیر بتن ۱۸
مواددرزبند ۱۹
راهکارهای مناسب اجرایی ۱۹
نتیجه‌گیری: ۲۳

چکیده

آماده‌سازی بستر مناسب برای پوشش کانالها یکی از مهمترین و حساسترین بخشهای احداث کانالهای آبیاری می‌باشد.عدم دقت در خاکبرداری و تنظیم شیبهای جانبی و کف کانال ، باعث افزایش حجم بتن کاربردی و عدم یکنواختی ضخامت پوشش کانال و نهایتاً افزایش هزینه‌ها میگردد.

جهت ساخت کانالهای آبیاری موارد ذیل باید مد نظر کارشناسان و طراحان محترم قرار گیرد تا بهترین کانالهای آبیاری در ایران بزرگ ساخته شود.

شناخت خاک جهت ساخت سازه‌های بتنی بسیار پر اهمیت است . تخریبی که خاک می‌تواند برای کانالهای آبیاری و سازه های بتنی ایجاد کند ، بسیار گسترده و خو شبختانه قابل پیشگیری می‌باشد. غافل شدن از دانه‌بندی خاکها ،‌ بی‌توجهی به جهت حرکت آبهای زیرزمینی ، بررسی نکردن دقیق ساختمان خاکها ، در نظر گرفتن لایه های مختلف خاک در کنار یکدیگر و نشاختن عملکرد هر لایه ، اختلاط غلط و سلیقه‌ای خاکها جهت استفاده در برم کانال ، بکارگیری غلط شفته آهک در موارد مورد نیاز ،‌در نظر نگرفتن  مواد آلی موجود در خاکها، بی توجهی به گیاهان موجود در خاکهای مورد استفاده در برم کانال و همچنین ریشه‌‌های درختان ، بکارگیری غلط از لوله‌های لترال و بارباکان،ایجاد نکردن بستری مناسب در زیر سازه‌ها برای حرکت آب،‌عدم اطلاع از چگونگی قرار گرفتن بتن بر روی خاکهای مختلف ، عدم توجه به نوع گسلهای موجود در اطراف سازه‌های در دست احداث و نیروهای فشاری و کششی گسلها، ایجاد تراکم‌های یکنواخت خاکریزها در کل مسیر کانالهای آبیاری بدون توجه به وضعیت  شیب و خاک منطقه، تخلیه بی رویه و غیر کارشناسانه آبهای زیرزمینی موجود در مسیر کانالهای آبیاری ، بی‌توجهی به اختلاط بتن و خاکهای موجود در مصالح شن و ماسه ، ایجاد درز انبساط بدون توجه به مکان ماکزیمم تنش خاک ،‌خالی گذاشتن محدوده لاینینگ شده برای مدت طولانی و دهها موارد دیگر  عواملی برای تخریب تدریجی کانالهای آبیاری و سازه‌های مربوطه می‌باشد.

مواردی که نیاز است متخصصین بیشتر به آن بپردازند، در خصوص رفتار لایه‌های مختلف خاک نسبت به یکدیگر، خصوصا در مقابل جریان آب می‌باشد. طبق تجربه بدست آمده، هر کجا لایه‌های طبیعی خاک متنوع‌تر باشد و حداقل  یکی از آن لایه‌ها از رس تشکیل شده باشد، لاینینگهای واقع شده در آن محدوده در خطر ترکهای عمیق و شکستن قرار میگیرند. برخی از لایه‌ها (لایهA) به راحتی آب را از خود عبور می‌دهند و در صورتی که در مجاورت این لایه ، یک لایه تورم‌زا با قابلیت جذب آب زیاد قرار گیرد،‌لایه A  فشرده شده و هر سازه‌ای که روی آن بنا شده باشد به راحتی مورد تهدید قرار می‌گیرد.

مطلب دیگری که کلیه مشاوران و پیمانکاران باید مدنظر داشته باشند این است که در مناطقی که درصد خاک رس زیاد است و حداقل یک دوم کانال در قسمت کات قرار می‌گیرد،‌ و در صورتی که سطح آب زیرزمینی بالا است، نباید حد فاصل  بین تخلیه کامل آب زیر زمینی با عملیات لاینینگ بیشتر از ۴۸ ساعت بطول انجامد. تجربه بیش از ۱۷ کیلومتر لاینینگ  این مطلب لاینینگ این مطلب را برای این جانب ثابت نموده است که در صورتی که این فاصله از مرز ۷۲ ساعت بگذرد ، بدلیل کارکرد وسایل سنگین در کف کانال ، رس‌ها به هم فشرده شده و پس از اجرای لاینینگ و رها کردن آبهای زیر زمینی به حال خود و بالا آمدن آن ، رس‌ها آب را جذب کرده و عمل تورم صورت می‌گیرد. قدرت این رس‌ها جهت تخریب کانال بسیار بالا بوده و در نقاطی شاهد شکستن کات‌اف نیز بوده‌ام.تغییر سرعت آب در لایه‌های مختلف خاک نیز باید مد نظر باشد و در صورت بی توجهی به این امر شاهد ترک و شکست لاینینگ خصوصاً در قسمت کف کانال خواهیم بود.

واژه های کلیدی:  کانالهای آبیاری، شناخت خاک، زهکشی، یخ زدگی، مصالح بتنی

آماده سازی بستر پوشش

آماده‌سازی بستر مناسب برای پوشش کانالها یکی از مهمترین و حساسترین بخشهای احداث کانالهای آبیاری می‌باشد.عدم دقت در خاکبرداری و تنظیم شیبهای جانبی و کف کانال ، باعث افزایش حجم بتن کاربردی و عدم یکنواختی ضخامت پوشش کانال و نهایتاً افزایش هزینه‌ها میگردد، درصورتیکه ضخامت متوسط پوشش راcm12 در نظر بگیریم به ازاء هر cm افزایش ضخامت بتن ناشی از عدم دقت در کانال کنی و رگلاژ ۵/۱۲% هزینه اضافی این عملیات را بدنبال دارد. هزینه‌های اضافی ناشی از این امر، تهیه و حمل سیمان و مصالح سنگی بتن و تهیه و حمل بتن از محل کارگاه تا محل اجرای کار می‌باشد. قبل از کانال‌کنی پیاده کردن محور و همچنین قبل از رگلاژ نشانه‌گذاری نیمرخ عرضی کانال در فواصل طولی ۵۰ متر از اقداماتی است که بایستی با دقت انجام گردد.

استفاده از بیل مکانیکی با باکت مخصوص و حفاری در امتداد مسیر کانال

تنظیم شیب‌های کف و جداره کانال در حین عملیات کانال کنی با استفاده از یک شابلون  فلزی متحرک که مطابق با نیمرخ عرضی کانال ساخته شده و در رقوم پروژه با توجه به شیب طولی کانال از طریق ریل تراز و ثابت شده است صورت می‌گیرد.

25,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.