مقاله سلسله جبال البرز

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

مقاله سلسله جبال البرز به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۱۸ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

منبع :

– زمین شناسی ایران ، نوشته دکتر علی درویش زاده ، انتشارات امیرکبیر تهران. سال چاپ ۱۳۸۳ .

فهرست مطالب

مقدمه : ۱
سلسله جبال البرز : ۱
زون البرز : ۳
واحد های اصلی ساختمانی البرز مرکزی ۸
گسل های منطقه رشته کوههای البرز محدوده آن ۱۱
منبع : ۱۵

 چکیده

در این مقاله درباره سلسله جبال البرز، زون البرز، واحد های اصلی ساختمانی البرز مرکزی و گسل های منطقه رشته کوههای البرز محدوده آن می پردازد.

گسل البرز :  که به گسل خزر هم نامیده میشود از جنوب گنبد قابوس تا لاهیجان با ۵۵۰ کیلومتر طول به موازات ساحل دریای خزر کشیده که واحد ساختمانی گرگان – رشت را از بقیه قسمت های البرز جدا  می کند – آغاز فعالیت این گسل را به دوره سیلوریسن نسبت داده که در حال حاضر این گسل به شدت فعال است و بسیاری از زلزله های گیلان و مازندران در نتیجه فعالیت این گسل اتفاق می افتد .

گسل لاهیجان : با طول ۸۰ کیلومتر در امتداد فرورفتگی دشت گیلان از لاهیجان شروع و به حاشیه غربی دریای خزر ادامه می یابد و به گسل آستارا وصل می شود . رابطه بین گسل البرز و آستارا و حرکت هر یک را به دیگری منتقل می کند .

گسل آستارا : ( گسل طالش )  در مغرب گودال خزر جنوبی قرار داشته با روند شمالی – جنوبی  و با طول ۴۰۰ کیلومتر – ادامه شرقی کوههای طالش و نوار رورانده قفقاز را قطع می کند و رسوبات پالئوزوئیک – مزوزوئیک  را در مقابل  رسوبات کواترنر قرار می دهد .

واژه های کلیدی: سلسله جبال البرز، زون البرز، واحد های ساختمانی البرز مرکزی و گسل های منطقه

مقدمه :

در ترسیم نقشه های تکتونیک دنیا قسمت اعظم فلات ایران را به صورت یک صفحه (‌پلیت )  کوچک مثلثی در نظر می گیرند  که بوسیله دو سیستم گسلی تراستی ( البرز در شمال و زاگرس در جنوب غرب )  محدود می شود و از نظر موقعیت جغرافیایی در حاشیه جنوبی صفحه اورآسیا در طول بین ۴۴ ،‌َ۵ و ۶۳ وَ۱۸ و در عرض بین ۲۵ ، َ۳ و ۳۹ ، َ۴۷ قرار دارد .

سلسله جبال البرز :

محققین با مطالعه رسوبات دریایی بر جای مانده در ناحیه البرز ثابت می کند که پس از برخورد دو ورقه گند و انا و اورازیاتا حدود ۴۰ میلیون سال پیش ، دریا در این ناحیه به کرات پسروی  و پیشروی داشته است . چنانکه گسترش رسوبات زغالی و ماسه سنگی در اوایل ژوراسیک نشانه پسروی دریا و نهشته های ضخیم آهکی در ژوراسیک میانی و فوقانی نشانه پیشروی آب دریا است.

در اواخر همین دوره بعلت کوهزایی  ، پسروی دریا مجدداٌ آغاز می شود بنحوی که رسوبات کرتاسه زیرین ،  جزء در منطقه محدودی از آن وجود ندارد  در کرتاسه ، ناحیه البرز بتدریج بوسیله آب فراگرفته شد ، به همین دلیل رسوبات اواسط و اواخر دوره کرتاسه در قسمت اعظم البرز دیده می شود .

20,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله ویژگی های زمین شناسی گسل های سمنان
  • مقاله زلزله
  • برچسب ها : , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.