مقاله بررسی مشاهیر

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

مقاله بررسی مشاهیر به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۳۱ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

سعدی ۲
خواجه عبدالله انصاری ۴
روح ‌الله موسوی خمینی ۵
آیت الله خامنه ای ۶
شمس الدین محمد جوینی ۱۱
امام محمد غزالی ۱۱
ژول ورن ۱۱
حافظ ۱۲
سهراب سپهری ۱۵
نیما یوشیج ۱۶
بیابانکی سعید ۱۸
لطفعلی صورتگر ۱۸
جلال آل احمد ۱۹
دکتر محمود صنایی ۲۰
شیخ بهایی ۲۰
حاج آخوند ملا عباس تربتی ۲۱
دکتر غلامحسین یوسفی ۲۲
پل الوار ۲۲
مولوی ۲۳
خواجه نصر الدین توسی ۲۴
غلامعلی حداد عادل ۲۴
محمد حسین هیکل ۲۵
ابوالفضل رشید الدین میبدی ۲۵
جامی ۲۶
عبید زاکانی ۲۸
عباس اقبال آشتیانی ۲۹

چکیده

در این مقاله به بررسی مشاهیر به نام سعدی، خواجه عبدالله انصاری، روح ‌الله موسوی خمینی، آیت ا… خامنه ای، شیخ بهایی، امام محمد غزالی، ژول ورن، حافظ، سهراب سپهری و… می پردازد.

زمینه فعالیت : نقاش و شاعر

سهراب سپهری در سال    ۱۵/ مهر / ۱۳۰۷ در کاشان متولد شد و از نو پردازان معاصر است . سپهری در عین اینکه دارای زبانی ساده و کلامی بی آلایش است شعرهایش حاوی نکاتی ظریف است که برخاسته از لطافت روح اوست او فارغ التحصیل در رشته نقاشی دانشکده هنرهای زیباست .سهراب سپهری از مذهب بودیسم تاثیر پذیرفته و فردی انزوا گر بوده است . سهراب ۵۲ سال زندگی کرد تا آخر عمر ازدواج نکرد و از راه فروش تابلوهایش زندگی میکرد . در اول اردیبهشت ۱۳۵۹ در تهران براثر بیماری سرطان خون درگذشت .

مجموعه اشعار او عبارتند از : مرگ رنگ ، زندگی خوایها ، آوار آفتاب ، شرق اندوه ، صدای پای آب ، مسافر ، حجم سبز ، ما هیچ ما نگاه .

روزی  خواهم آمد و پیامی خواهم آورد

در رگها نور خواهم ریخت .

و صدا خواهم در داد : ای پنـدهانان بر خواب است آوردم .

سیب سرخ خورشید .

خواهم آمد گر نانی به گدا خواهم داد

زن زیبا جزامی را گوشواره ای دگر خواهم بخشید .

کور را خواهم گرفت : چه تماشا دارد باغ ;

دوره گردی خواهم شد ، کوچه ها را خواهم گشت ، جار خواهم زد .

آی شبنم ، شبنم ، شبنم.

رهگذاری خواهد گفت : راستی راه شب تاریک است

کهکشانی خواهم دادش .

روی پل دخترکی بی پاست ، دب اکبر را بر گردن او

خواهم آویخت .

واژه های کلیدی: سعدی، جلال آل احمد،نیمایوشیج،

ســــــعدی

مصلح الدین ابو محمد عبدالله بن مشرف بن مصلح بن مشرف معروف به سعدی شیرازی در حدود  ۶۰۶ هجری در شیراز در میان خاندانی که از عالمان دین  بودند ولادت یافت پدرش ملازم  اتابک سعد بن  زنگی بود .  سعدی هم از دوران کودکی تحت تربیت پدر قرار گرفت و از هدایت و نصیحت او برخوردار گشت ولی در کودکی یتیم شد و ظاهرا در حجر تربیت نیای مادری خود که بنا بر بعض اقوال مسعود بن مصلح الفارسی پدر قطب الدین شیرازی بوده قرار گرفت . مقدمات علوم ادبی و شرعی را در شیراز آموخت سپس برای ادامه تحصیلات به بغداد رفت . این سفر که مقدمه سفر های طولانی دیگر سعدی بود در حدود سال ۶۲۰ – ۶۲۱ هجری اتفاق افتاد.

سعدی در بغداد در مدرسه معروف نظامیه آن شهر به ادامه تحصیل پرداخت و در همین شهر بود که از حضور جمال الدین ابو الفرج  عبد الرحمن ملقب به المحتسب بهره مند شد  . لازم به گفتن است که وی در هنگام سقوط بغداد به دست هولاگو (۶۵۶ هجری ) به قتل رسید . سعدی از این بزرگ به عنوان مربی و شیخ یاد می کند .

چند سالی را سعدی در بغداد گذراند باید به دوران تحصیل و کسب فیض از بزرگترین مدرسان مشایخ عهد که در آن شهر جمع بودند تقسیم کرد .

سعدی در حدود سال ۶۵۵ به شیراز و در مراجعت به آن شهر در شمار نزدیکان سعد بن ابی بکر بن سعد بی زنگی در آمد ولی نه به عنوان یک شاعر درباری بلکه در عین انتساب به دربار سلغری و مدح پادشاهان آن سلسله و عده ای از رجال ، زندگی را به آزادگی و ارشاد و خدمت به خلق در رباط شیخ کبیر  شیخ ابو عبدالله خفیف می گذرانیده و با حرمت بسیار زندگانی را بسر می برده است . بهر حال عمر سعدی در شیراز به نظم قصائد و غزلها و تألیف رسالات مختلف او و شاید به وعظ و تذکیر می گذشت و در این دوره نیز سفری به مکه کرد و از راه تبریز به شیراز بازگشت و در این سفر با شمس الدین صاحب دیوان جوینی و برادرش ملاقات نمود و در خدمت اباقاخان به عزت و احترام پذیرفته شد و او را از مواعظ خود برخوردار نمود. وفات سعدی در ذی الحجه سال ۶۹۰ هجری اتفاق افتاد . از جمله شاعران استاد در عصر وی که در خارج از ایران می زیسته اند یکی امیر خسرو و دیگری حسن دهلوی است که هر دو از سعدی در غزلهای خود پیروی می کرده‏اند .

سعدی را میتوان یکی از بزرگترین و بهترین شعرای درجه اول زبان فارسی شناخت . شهرت او به واسطه زبان فصیح و بیان معجزه آسای او در موعظه و راهنمای مردم همراه با امثال و حکایات دلپذیر است  وی شاعری شوخ طبع و شیرین زبان است که در نظم و نثر خود مثال های فارسی را

گنجانده و شاعر و نویسنده ای است که گرم و سرد روزگار را چشیده و در مدح و غزل راهی نو در پیش گرفت و همگان او را در زمره یکی از بزرگترین سخنوران زبان فارسی قلمداد کرده اند . از مهمترین آثار او میتوان گلستان و بوستان سعدی را نام برد .

30,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله دیدگاه سعدی در مورد روابط اجتماعی انسانها
  • مقاله معاد در نگاه خیام و حافظ
  • مقاله شرحی متفاوت بر غزل طربنامه عشق حافظ
  • مقاله شاعران و نثر نویسان پارسی گوی قرن هفتم و هشتم
  • پایان نامه زندگی نامه دکتر قیصر امین پور
  • برچسب ها : , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.