مقاله انرژی ژئوترمال

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

مقاله انرژی ژئوترمال به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۴۲ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

منابع

تمجیدی امیر و خسرو خسروی ، شناخت انرژی ژئوترمال در ناحیه دماوند «نشریه صنعت برق»، شماره ۱۴٫

سازمان انرژی های نو ایران، از انرژی های نو چه می دانید ،‌گزارش دوم.

نورعلیئی جواد، «موارد کاربرد انرژی ژئوترمال «نشریه صنعت»،‌شماره ۱۸٫

نورعلیئی جواد، «بررسی عملکرد یک نیروگاه ژئوترمال دو مداره» نشریه صنعت برق، مرداد ۸۱٫

نورعلیئی جواد،‌«مزایای کاربرد» نشریه صنعت برق، شماره ۸۶، مرداد ۸۲٫

نورعلیئی جواد، «انواع سیکل های تولید برق در نیروگاههای ژئوترمال» نشریه صنعت برق،,‌شماره ۴۶، اسفند ۷۸٫

نورعلیئی جواد، «سیستمهای جانبی نیروگاههای ژئوترمال» نشریه صنعت برق،,‌شماره ۵۰، تیر ۷۹٫

نورعلیئی جواد،«آشنایی با انرژی ژئوترمال» نشریه صنعت برق. بهمن ۸۱٫

Diana Hleen, “Assessment of the potential for low temperature systems in the western Canadian sedimentary Basin, Earth Sciences, Simon Fraser University.

فهرست مطالب

پیش گفتار ۱
مقدمه ۲
تاریخچه ژئوترمال در جهان: ۳
تاریخچه ژئوترمال در ایران: ۴
گرمای زمین ۵
نشانه های انرژی ژئوترمال ۶
مخزن ژئوترمال ۷
انواع مخازن ژئوترمال ۸
تکنولوژی ژئوترمال ۹
نیروگاهها ۱۳
مزایای استفاده از انرژی ژئوترمال ۱۴
الف) مزایای زیست محیطی ۱۴
۱- عدم آلودگی هوا ۱۵
گاز دی اکسید کربن ((Co2 16
– سولفید هیدروژن (H2S) 16
– آمونیاک (N3H) 17
۲- عدم آلودگی منابع آب ۱۷
۳- عدم نیاز به زمین وسیع ۱۸
ب) مزایای کابردی ۱۹
– صرفه جویی در مصرف سوختهای فسیلی ۱۹
– زمان کارکرد طولانی ۲۰
– گستردگی موارد کاربرد ۲۰
– مستقل از شرایط جوی ۲۰
– تولید برق به وسیله واحدهای قابل حمل ۲۱
– موارد کاربرد انرژی ژئوترمال ۲۱
– استفاده از گرمای ژئوترمال برای طرح کاربردهای مستقیم ۲۱
۱ـ کشاورزی و باغبانی: ۲۲
۲ـ حوضچه های پرورش ماهی ۲۲
تولید انرژی الکتریکی ۲۷
پمپ های حرارتی ژئوترمال ۳۰
– فواید پمپهای حرارتی ژئوترمال: ۳۴
اثرات شیمیایی و جریانات ژئوترمال روی تاسیسات : ۳۵
نتیجه گیری ۳۸
منابع ۳۹

چکیده

انرژی ژئوترمال یا زمین گرمایی یکی از انواع انرژی های تجدیدپذیر است که می تواند جایگزین مناسبی برای سوخت های فسیلی باشد و با وجود گسترش قابل ملاحظه آن درکشورهای پیشرفته و برخی از کشورهای در حال توسعه، در ایران کماکان ناشناخته باقی مانده است. هدف از ارایه این نوشتار آشنایی بیشتر با این انرژی می باشد.

انرژی ژئوترمال سومین نوع از انرژی های نو می باشد که در دنیا جهت تولید برق مورد استفاده قرار می گیرد.کشور ایران نیز ، به دلیل واقع شدن روی کمربند آتشفشانی و لرزه خیزی جهانی،‌مخازن ژئوترمال فراوانی دارد.

امروزه تولید انرژی به کمک منابع سوختهای فسیلی یا نیروگاههای هسته ای با آلودگی قابل ملاحظه محیط زیست توام ست. انرژی ژئوترمال علاوه بر تجدید پذیر بودن در مقایسه با سایر منابع تولید انرژی آلایندگی کمتری داشته و جزو منابع پاک انرژی به شمار می رود. البته این به این معنا نیست که انرژی ژئوترمال کاملاً فاقد آلودگی است ولی میزان آلایندگی آن نسبت به نیروگاههای فسیلی یا هسته ای به حدی کم است که می توان با هزینه نسبتاً کمی آن را به حداقل ممکن رساند. البته برخی نیروگاهها و طرح های بهره برداری از این انرژی کاملاً فاقد آلودگی هستند.

امروزه، تنها عالی ترین درجات منابع ژئوترمال می توانند مورد استفاده اقتصادی قرار بگیرند. مانع اصلی در راه پیشرفت سریع جهان گسترده ژئوترمال، گرانی و تکنولوژی نامناسب و محدود می باشد. پیشرفت این تکنولوژی نیاز به  مراکز تحقیق  به  ویژه  نظارت بر کاوش ها و اکتشافات حفاری و طراحی نیروگاهها دارد.

واژه های کلیدی: انرژی ژئوترمال، گرمای زمین، مخزن ژئوترمال، نیروگاه ها، مزایای زیست محیطی، مزایای کاربردی، سوخت های فسیلی

پیش گفتار

توسعه شگرف علم و فن در جهان امروز، ظاهراَ آسایش و رفاه زندگی بشر را موجب شده است، لیکن این توسعه یافتگی ، مایه بروز مشکلات تازه ای نیز برای انسانها شده است که از آن جمله می توان به آلودگی محیط زیست، تغییرات گسترده آب و هوایی در زمین و غیره اشاره نمود. بحران آلودگی در جهان و کاهش ذخایر فسیلی در جهان از یک سو و رشد فزاینده جمعیت از سوی دیگر، موجب گرایش روز افزون دانشمندان علوم مختلف به سوی انرژی های نو شده است. انرژی ژئوترمال یا زمین گرمایی یکی از انواع انرژی های تجدیدپذیر است که می تواند جایگزین مناسبی برای سوخت های فسیلی باشد و با وجود گسترش قابل ملاحظه آن درکشورهای پیشرفته و برخی از کشورهای در حال توسعه، در ایران کماکان ناشناخته باقی مانده است. هدف از ارایه این نوشتار آشنایی بیشتر با این سرمایه با ارزش و همیشگی می باشد.

مقدمه

اصطلاح ژئوترمال واژه ای است یونانی که از کلمات Geo به معنای زمین و ther/ me به معنی حرارت تشکیل شده است و انرژی زمین گرمایی هم نامیده می شود. این انرژی از سیال داغ موجود دراعماق زمین به دست می آید. در واقع آب داغ یا بخار خروجی از زمین عامل انتقال انرژی ازمخزن ژئوترمال به سطح زمین است. این انرژی در مخزن زمین گرمایی، متمرکز شده است که برای دسترسی به آن در محل مخزن ، چاهی عمیق حفر می شود.

طبق محاسبات به عمل آمده مشخص شده است که انرژی حرارتی ذخیره شده در ۱۱ کیلومتر فوقانی پوسته زمین ، معدل ۵۰ هزار برابر کل انرژی به دست آمده از منابع نفت و گاز شناخته امروز جهان است.

40,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله انرژی های نو
  • مقاله انرژی زمین گرمایی
  • مقاله کار، انرژی، توان
  • برچسب ها : , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.