تحقیق دوستی و دوستیابی

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

تحقیق دوستی و دوستیابی به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۹۴ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

منابع :

سایت اینترنتی تبیان –  روزنامه تفاهم  –  روزنامه جوان  –  روزنامه شرق

نوشته های زهرا فقهی –  پایگاه اطلاع رسانی تخصصی فن آوری اطلاعات

نوشته محمد قوچانی از روزنامه شرق –  نوشته فرشته آل علی از روزنامه سلامت

نوشته پروانه حسن زاده از روزنامه همشهری

نوشته کاظم اشتهاری دانشجوی دکترای مسائل و برنامه ریزی خانواده از روزنامه جوان

فهرست مطالب

مقدمــــه ۱
● دوستی یعنی چه ؟ ۱
● دوستی حقیقی ۲
● دوستی مجازی ۳
● بهترین دوستان ۴
● معیار دوستی ۶
● ” برای خدا بودن” به چه معنا است؟ ۸
● نقش دوست در زندگی ۱۰
ویژگیهای یک دوست خوب : ۱۴
دانش دوستی و آداب آن : ۱۷
نوع دوستی در عین فردگرایی : ۲۶
دوست خوب، دوست بد : ۳۴
● گردش های خانوادگی ۳۶
شایسته ترین دوستی ها : ۴۰
دوست واقعی کیست؟ ۴۵
تشخیص میزان نوع‌دوستی افراد : ۴۹
از دوست شدن تا دوست ماندن : ۵۱
● حقوق یخچالی ۵۳
● در مدرسه دوستی ۵۴
● الفبای دوست شدن ۵۵
برقراری رابطه دوستی ۵۶
مراحل بعدی کار ۵۷
برای رهایی از دست او بگویید: ۵۸
سرپوش گذاری بر جرم و شهادت دروغ ۶۰
آیا دوست شما مخل زندگیتان است؟ ۶۱
نیاز به دوست ۶۳
دوستان سمی ۶۴
سوء استفاده گر ۶۵
خود شیفته ۶۵
دله ۶۵
مزاحم ۶۶
پخمه ۶۶
علائم پایان دادن به رابطه ۶۶
برخورد با دوستان سمی ۶۷
تصمیمی عاقلانه بگیرید ۶۹
دوست یابی : ۷۸
آثار مثبت و منفی دوستی های دوران نوجوانی : ۸۲
● همتایان شما چه کسانی هستند؟ ۸۳
● تاثیر همتایان همیشه بد نیست ۸۴
● امان از دست همتایان ناجور! ۸۴
● مقاومت تا پیروزی ۸۵
● به ندای درونی‌تان گوش دهید ۸۵
▪ دوستی: ۸۷
▪ الگوهای خوب و مثبت: ۸۷
▪ واکنش و نصیحت همتایان: ۸۸
اجتماعی شدن: ۸۸
تشویق: ۸۸
منابع : ۹۰

چکیده

از آنجا که انسان موجودی اجتماعی است ، صرف نظر از اینکه در چه جامعه ای زندگی می کند طبعاً به دنبال یافتن یاران و دوستان و همراهانی برای خود است .

انسان در سایه دوستان وفادار و صمیمی است که می تواند پلکان ترقی و تعالی را یکی پس از دیگری طی نماید و این دوست است که گاه بشر را تا اوج افتخار و عظمت رهنمون می شود و منشأ خیرات وبرکات اجتماعی می گردد. همچنین در سایه همزیستی و همدلی است که استعدادها شکوفا شده و بشر می تواند اختراعات و اکتشافات وآثار ماندگار از خود بر جای بگذارد که جامعه از آنها سود ببرد.

از سوی دیگر دوستان ناشایست و شرور هستند که بشر را به منجلاب فساد انداخته و او را تا سر حد فنا و نیستی پیش می برند. سقراط گوید: ” هر یک از مردم آرزویی دارد، یکی مال می خواهد، یکی جمال و دیگری افتخار؛ ولی به عقیده من یک دوست خوب از همه مهم تر است. ”

رسول گرامی اسلام، نقش دوست و اهمیت دوستی را چنین یادآور شده است:

مؤمن چنان است که با دیگران انس و الفت گرفته و دیگران با او انس دارند و کسی که نه الفت پذیر است و نه الفت می گیرد در او خیری نیست.

واژه های کلیدی: دوست، دوست یابی، دانش دوستی

مقدمــــه

اگر اندکی دقت کنید ، متوجه خواهید شد که شما آگاهانه و یا ناخود آگاه به دنبال دوست هستید. اما آیا تا کنون فکر کرده اید که دوستی چیست و دوستی حقیقی کدام است؟ از آنجا که انسان موجودی اجتماعی است ، صرف نظر از اینکه در چه جامعه ای زندگی می کند طبعاً به دنبال یافتن یاران و دوستان و همراهانی برای خود است . البته چون این گزینش در میان اقوام و ملل مختلف ، شکل های متنوعی پیدا می کند و با انگیزه های گوناگون یا بر اساس احساسات متفاوت عقلانی ، عاطفی و غیر از آن به وجود می آید ، تعاریف مختلفی نیز از این واژه ارائه شده است. گروهی دوستی را صرفاً به معنای ” معاشرت” دانسته اند. گروهی دیگربراین باورند که دوستی عبارت است از یک نوع ارتباط خاص که در مقاطع مختلف و یا در زمانی خاص ، میان افراد پیدا می شود. برخی دیگر نیز معتقدند که دوستی یک نوع قرار داد اخلاقی است که با انگیزه های خاص دنیوی و اخروی بین افراد به وجود می آید.
● دوستی یعنی چه ؟

در تفسیر المیزان درتوضیح کلمه ” أَخِلاّء” دوستی چنین تعریف شده است: ” کلمه أخلاّء جمع خلیل به معنای دوست است. و اگر دوست را خلیل گفته اند بدان جهت است که آدمی ، خُلّت یعنی حاجت خود را به او می گوید. و ظاهراً مراد از اخلاّء ، مطلق کسانی است که به یکدیگر محبت می کنند. چه متقین و اهل آخرت که دوستی شان با یکدیگر به خاطر خداست ( نه به خاطر منافع مادی) و چه اهل دنیا که دوستی هایشان به منظور منافع مادی است در کتاب ” المحجّهٔ البیضاء ” ، دوستی چنین تعریف شده است: ” دوستی یعنی همنشینی ، معاشرت و گفتگوی انسان با افرادی که به آنها علاقه و محبت دارد ، زیرا با غیر دوست معمولاً کسی قصد معاشرت ندارد. این دوستی و ارادت و محبت ، یا لِذاته است (یعنی به خودی خود مطلوب است ) و یا مجازی و واسطه ای است که انسان به وسیله آن به دوست حقیقی برسد.”

بنابراین دوستی ها ممکن است براساس منافع مادی و خواهش های نفسانی و اغراض و احساسات باشد و یا بر اساس یک انگیزه صحیح . با استفاده از آنچه گذشت ، دوستی صحیح بر اساس معیارهای دینی را این چنین تعریف می شود :

محبت ، علاقه ، ارتباط روحی ، حسن معاشرت و گفتگو میان دو فرد و یا بین افراد جامعه با ملاک صحیح و انگیزه های الهی ، به طوری که دوستان بر اساس آن بتوانند نیازهای فردی و اجتماعی و احتیاجات دنیوی و اخروی خود را تأمین کنند.

70,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله آیین دوست یابی در اسلام
  • برچسب ها : , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.