تحقیق حشره شناسی

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

تحقیق حشره شناسی به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۶۹ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

منــابع و مــأخــذ

۱- حبیبی ، طلعت : جانورشناسی عمومی ـ (بندپایان) . انتشارات دانشگاه تهران ـ سال انتشار ۱۳۷۲

۲- شجاعی ، محمود : حشره شناسی ( مرفولوژی و فیزیولوژی ) انتشارات دانشگاه تهران ـ سال انتشار ۱۳۶۶

۳-امین ، ابوالقاسم و شکوهی نژاد محسن : زیست شناسی جانوری ، نشریات دانشگاه ملی ایران  سال انتشار ۱۳۴۴

افشار ، جلال : حشره شناسی ـ سال انتشار ۱۳۱۶

موریس مترلینگ : موریانه.

فهرست مطالب
علاقه‌مند کردن کودکان به ورزش ۱
برد و باخت ۲
انتخاب ورزش مناسب: ۳
امنیت در ورزش ۶
تغذیه مناسب برای کودکان ورزشکار ۸
نیاز کودکان ورزشکار شما چیست؟ ۹
ورزشهای مناسب کودکان ۱۴
ژیمناستیک ریتمیک (باله ) دختران ۱۴
حرکات روبان ۱۶
ویژگیهای این ورزش و انواع وسایل انجام آن ۱۶
شنا ۲۱
فواید ورزش شنا ۲۲
درجه حرارت آب وهوا ۲۷
پرش در آب ۲۹
تنفس ۲۹
منابع : ۳۵

فهرست مطالب

اهمیت حشرات در زندگی انسان ۱
رده حشرات (Class Insecta . Insects) 2
اشکال مختلف حشرات ۴
صفـــات اختصــاصی ۵
انــــدازه ۷
ملــخ معمـــولی (The grasshopper = locust) 8
مشخصات خــارجی ۸
عضــــلات ۱۳
دستگــاه گـــوارش ۱۵
دستگـــاه گردش خــون ۱۶
دستگـــاه وازنـــش ۱۹
دستگـــاه عصبــی ۱۹
اندامهــای حســـی ۲۰
دستگـــاه تولیــد مثـــل ۲۱
وضـــع طبیعـــی ۲۲
زنبـــور عســـل ۲۷
ســاختمان و عمـــل ۳۰
عســــل ۳۴
تولیـــد مثـــل ۳۶
کنــــــدو ( Hive ) 38
حشــرات دیگـــر ۳۹
رنــگ آمیـــزی ۴۰
عکــــس ۴۳
انتشـــــار ۴۴
وجــود فصلـــی ۴۵
ادراکــات حســی و رفتــار ۴۵
پـــــرواز ۴۷
نگهــــداری آب ۴۷
غــــــذا ۴۸
دشمنــان حشـــرات ۴۸
تکثیـــــر ۴۹
بکــرزایی ( Parthenogenesis ) 49
حالت انگلــی و فوق انگلی با انگلی ثانوی ۵۰
حشراتی که در گیاهان ایجاد برآمدگی می‌کنند ۵۰
تعــداد نسل ۵۱
رشــد و نمــو و دگردیسی ۵۱
شکــل ۵۳
حشرات اجتماعی ۵۶
روابـط حشــرات با انســان ۵۷
حشرات سنگواره ۶۳
منــابع و مــأخــذ ۶۵

چکیده

حشرات از قدیمی ترین ساکنین کره زمین بوده و بیشتر از دویست و پنجاه میلیون سال است که در روی این سیاره سکونت دارند این جانوران که به علت ساختمان حلقه‌ای بدن و پوشش سخت و غیر قابل نفوذ خود بی شباهت به سربازان زره‌پوش قدیمی نمی‌باشند بوسیله فعالیتهای خود در جهت های مختلف یکی از دشمنان سرسخت و دائمی انسان محسوب شده و تمام فعالیتهای حیاتی و سلامتی انسان و جانوران اهلی را بطور مستقیم یا غیر مستقیم تهدید می‌نمایند .

ملخها ، مگسها ، شپشها ، پروانه ها  ، سوسکها ، زنبورعسلها و بسیاری از جانوران دیگر رده حشرات را تشکیل می دهند .

هر کس عملاً با بعضی حشرات سر و کار دارد . مثلاً انسان عسل می‌خورد ، لباس ابریشم طبیعی می‌پوشد، مگسها و پشه‌ها را از بین می‌برد حتی عده‌ای از اشخاص به ناراحتیهایی که نتیجه آزار شپشها ، ککها و مگسها باشد، گرفتار می‌شوند عده‌ای در هنگام مضیقه غذایی و سختی ملخها را می‌خورند همه به نحوی با حشرات ارتباط دارند حشره شناسی اقتصادی
( Economic entomology ) درباره مسائلی که در کشاورزی و پرورش جنگل و صنایع غذایی اهمیت دارد ، بحث می‌کند . حشرات مفید بسیاری وجود دارند ، مانند زنبوران عسل و کرم ابریشم و سایر حشراتی که از گلی به گل دیگر می‌پرند و در عمل گرده افشانی شکوفه‌های گیاهان مفیدند ، ولی بیماریهای مالاریا ، تیفوس ، طاعون ، تب و بسیاری دیگر از بیماریهای انگلی و واگیر در انسان و جانوران اهلی بوسیله حشرات انتقال پیدا کرده و از این جهت حشرات عامل انتشار و بروز اپیدمی این بیماریها می‌باشند مثلاً تنها مگس معمولی (Musca domestical) به صورت یک آفت جهانی و همه جائی عامل انتشار عده کثیری از بیماریهای وخیم از قبیل تیفوئید ، اسهال خونی ، تراخم ، پیان و غیره می‌باشد .

واژه های کلیدی: حشرات، زنبور عسل، حشرات سنگواره

اهمیت حشرات در زندگی انسان

حشرات از قدیمی ترین ساکنین کره زمین بوده و بیشتر از دویست و پنجاه میلیون سال است که در روی این سیاره سکونت دارند این جانوران که به علت ساختمان حلقه‌ای بدن و پوشش سخت و غیر قابل نفوذ خود بی شباهت به سربازان زره‌پوش قدیمی نمی‌باشند بوسیله فعالیتهای خود در جهت های مختلف یکی از دشمنان سرسخت و دائمی انسان محسوب شده و تمام فعالیتهای حیاتی و سلامتی انسان و جانوران اهلی را بطور مستقیم یا غیر مستقیم تهدید می‌نمایند .

بیماریهای مالاریا ، تیفوس ، طاعون ، تب و بسیاری دیگر از بیماریهای انگلی و واگیر در انسان و جانوران اهلی بوسیله حشرات انتقال پیدا کرده و از این جهت حشرات عامل انتشار و بروز اپیدمی این بیماریها می‌باشند مثلاً تنها مگس معمولی (Musca domestical) به صورت یک آفت جهانی و همه جائی عامل انتشار عده کثیری از بیماریهای وخیم از قبیل تیفوئید ، اسهال خونی ، تراخم ، پیان و غیره می‌باشد .

بیماری مالاریا (Paludisme) که بوسیله پشه معروف به آنوفل در انسان انتقال می یابد . در طی تاریخ بیش از هر بیماری دیگر موجب تلفات جمعیتهای انسانی بوده است و در کشورهای مالاریا خیز مبارزه بر ضد این بیماری مخصوصاً از طریق از بین بردن ناقل آن موجب کاهش مرگ و میر بین مبتلایان مخصوصاً اطفال گشته و باعث افزایش جمعیت و بالا رفتن قدرت کار و تولیدات کشاورزی و صنعتی شده است . اپیدمی تیفوس که تا جنگ بین المللی اخیر یکی از عمومی ترین و مهلک ترین بیماریهای اردوگاهها و زندانها و اجتماعات فقیر به شمار می رفت امروزه در نتیجه مبارزه بر ضد ناقل آن یعنی شپش بوسیله د.د.ت تقریباً ریشه کن شده است .

خسارت و تهدید حشرات مخصوصاً از طریق فعالیتهائی که این جانوران روی نباتات از موقع کاشت تا برداشت و همچنین محصولات انباری انجام می دهند قابل توجه می باشد . این جانوران بوسیله تغذیه از قسمتهای مختلف نباتی مانند برگ ، گل ، میوه ، شاخه ، تنه ، ریشه و یا مکیدن شیره نباتی اغلب موجب نابودی کامل و یا ضایع شدن نسبی محصولات کشاورزی می گردند .

حشرات همچنین از طریق نقل و انتشار بیماریهای مختلف نباتی از نوع ویروسی ، باکتریائی و قارچی موجب بروز اپیدمی های وخیمی در نباتات زراعتی میگردند که به نوبه خود حائز اهمیت زیاد می‌باشند .

حشرات با وجود تخریبهای فوق العاده‌ای که در زمینه ‌های مختلف بر علیه انسان به عمل می آورند در بعضی موارد از طریق شکار یا انگلی کردن گونه‌های مضر و یا از طریق فرآورده‌هائی مانند ابریشم و عسل و همچنین به علت ژلی که در گردافشانی گلها دارند مفید بوده و مورد استفاده و حمایت انسان می باشند . (اقتباس از منبع (۲)) .

رده حشرات (Class Insecta . Insects)

ملخها ، مگسها ، شپشها ، پروانه ها  ، سوسکها ، زنبورعسلها و بسیاری از جانوران دیگر رده حشرات را تشکیل می دهند . انواع مختلف حشرات در شکل ۴۱ نشان داده شده است .

( در لاتین «Insecta» به معنی « بریده شده به قسمتهای متمایز» است ) این رده دارای بیش از ۶۷۵۰۰۰ گونه می باشد . این جانوران فراوانترین و کثیرالانتشارترین جانوران زمینی می باشند و بی مهرهگان عمده‌ای هستند که می توانند در محیطهای خشک زندگی کنند و تنها بی مهرگانی هستند که قادر به پرواز می باشند . وجود خواص و عادات مخصوص آنها به علت پوشش کیتینی بدن آنها می‌باشند . که این پوشش بدن حشرات اندامهای داخلی را در برابر صدمه و اتلاف رطوبت حفاظت می نماید . بالها از امتداد و توسعه این پوشش تشکیل می شود . لوله های نایی ، آنها را به دمزدن در هوا قادر می سازد . توانایی پرواز ، به حشرات امکان می‌دهد که به سهولت غذای خود را پیدا کنند و تحت شرایط مساعد می توانند به سرعت تکثیر یابند . حشرات در همه جا بجز دریا فراوان می باشند  انواع مختلف آنها به زندگی در آبهای شیرین ، شورطعم ،درخشکی ، در روی یا پیرامون انواع گیاهان و در خارج یا داخل بدن جانوران دیگر سازگار شده‌اند . انواع حشرات از اندام ها و قسمت های مختلف گیاهان مانند ریشه ها ، ساقه ها ، برگها ، دانه ها ، میوه ها و غیره تغذیه می کنند ، بسیاری از حشرات گل نشین و یا گل دوست به گرده‌افشانی گلها کمک می کنند .

عده ای از حشرات بافتها ، مایعات و مواد دفعی جانوران را مورد استفاده قرار می دهند و حشرات لاشه خور ، جانوران و گیاهان مرده را به مصرف می رسانند .

60,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • تحقیق اصلاح نژاد زنبور عسل
  • برچسب ها : , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.