تحقیق بررسی و عملکرد انواع سنسورها و نانو سنسورها

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

تحقیق بررسی و عملکرد انواع سنسورها و نانو سنسورها به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۷۳ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

منابع

۱  ) جهانشاهی، محسن ۱۳۸۳، دسته بندی کاربردی فناوری نانو در شاخه نانو سنسورها

۲ ) Huang.T, Chen.W, Geng.T, Gomez.R, Bashir.R, 2003, Fundamentals on nanotechnology relationship to food science &technology, lorre purdue university.

۵ )  Mararu.J.C, Haung.Q and other … , ۲۰۰۵, Nanotechnology: a new frontier in food science, AgroFOOD industry hi-tech Vol 16 – No. 6

۷ ) Scott.N, Chen.H, 2003, Nanoscale science & engineering for agriculture & food system , Cornell University.

۸ ) Wolfe.J, 2005, Safer and guilt-free nano foods, NewYork.

فهرست مطالب

فصل اول – آشنایی با کار و تعاریف سنسور ها
۱ ۱مقدمه ۱
۱۲روش کار ۴
۱ ۳ کلمات کلیدی ۴
۱۴ پیشگفتار ۵
فصل دوم معرفی انواع نانو سنسور های کاربردی
۲۱ نانوسنسور ۷
۲۲ ساختار کلی یک حسگر ۷
۲۳ خصوصیات حسگرها ۸
۲۴ نانوحسگرها ۸
۲۵ اصول پایه نانو ۹
۲۶ فناوری‌نانو در سنسورها ۹
۲ ۷مشکلات معمول طراحی نانو سنسور ها ۱۰
۲۸ کاربردها در حالت کلی ۱۱
۲۹ حسگرهای فیزیکی ۱۱
۲۱۰حسگرهای شیمیایی ۱۲
۲۱۱حسگرهای زیستی ۱۳
۲۱۲انواع نانو سنسورها ۱۳
۲۱۳استفاده از نقاط کوانتومی درتولید نانو حسگرها ۱۶
۲۱۴استفاده ازنانولوله ها درتولید نانوسنسوررها ۱۷
۲۱۵استفاده ازنانو ابزارها درتولید نانوسنسورها ۱۷
۲۱۶نانو حسگرها و کنترل آلودگی هوا ۱۷
۱۷۲کاربرد نانو سنسورها ۱۸
۲۱۸ جذابیت‌های نانوسنسورها ۲۱
۲۱۹ آینده نگری ۲۲
فصل سوم – بررسی انواع سنسور های متداول صنعتی
۳۱انواع سنسورها در صنعت ۲۴
۳۱۱سنسورهای تماسی ( Contact ) 24
۳۱۲ سنسورهای بدون تماس (Proximity ) 28
۳۲ انواع سنسورهای بدون تماس ۲۸
۳۳ مزایای سنسورهای بدون تماس ۴۵
۳۴ استفاده از نانوژنراتور در سنسورها ۴۶
فصل چهارم – کاربرد انواع سنسور های متداول صنعتی
۴۱مثال هایی از کاربرد سنسورها در صنعت کنترل ۴۸
۴۲کاربرد سنسورهای فشار در صنعت کنترل ۴۸
۴۳کاربرد سنسورهای القایی در صنعت کنترل ۴۸
۴۴کاربرد سنسورهای خازنی در صنعت کنترل ۵۰
۴۵کاربرد سنسورهای آلتراسونیک در صنعت کنترل ۵۵
۴۶کاربردهای سنسورهای اثر هال در صنعت کنترل ۵۶
۴۷کاربرد سنسور های نوری در صنعت کنترل ۶۰
منابع و مآخذ ۶۳

چکیده

مقاله در ۴ فصل گردآوری شده است:در فصل اول با تعاریف سنسور ها آشنا می شویم.سنسورها از نظر کیفی مرحله جدیدی را در استفاده هرچه بیشتر از همه امکاناتی که توسط علم میکرو الکترونیک بوجود آمده است، بویژه در زمینه پردازش اطلاعات عرضه می کند. سنسورها رابط بین سیستم کنترل الکتریکی از یک طرف و محیط، عملیات، رشته کارها یا ماشین از طرف دیگر هستند.  امروزه سنسورها به عنوان یکی از عناصر کلیدی جهت تکامل پیوسته و شتابان علم میکروالکترونیک شمرده می شوند.

در فصل دوم انواع نانو سنسور های کاربردی معرفی می کند. نانوسنسوررها و سنسورهای توانمند شده با فناوری نانو کاربردهای مختلفی در صنایع گوناگون مانند حمل و نقل، ارتباطات، ساخت و ساز و تسهیلات رفاهی، پزشکی، سلامتی، و دفاعی دارند.

با پیشرفت علم در دنیا و پیدایش تجهیزات الکترونیکی و تحولات عظیمی که در چند دهه ی اخیر و درخلال قرن بیستم به وقوع پیوست نیاز به ساخت حسگرهای دقیق تر،کوچکتر و دارای قابلیتهای بیشتر احساس شد. امروزه از حسگرهایی با حساسیت بالا استفاده می شود به طوریکه در برابر مقادیر ناچیزی از گاز، گرما و یا تشعشع حساس اند. بالا بردن درجه ی حساسیت، بهره و دقت این حسگرها به کشف مواد و ابزارهای جدید نیاز دارد. نانو حسگرها، حسگرهایی در ابعاد نانومتری هستند که به خاطرکوچکی و نانومتری بودن ابعادشان از دقت و واکنش پذیری بسیار بالایی برخوردارند به طوری که حتی نسبت به حضور چند اتم از یک گاز هم عکس‌العمل نشان می دهند.

در فصل سوم به بررسی انواع سنسور های متداول صنعتی می پردازد. سنسورهای تماسی و سنسورهای بدون تماس

در فصل چهارم کاربرد انواع سنسور های متداول صنعتی را توضیح می دهد. مثال هایی از کاربرد سنسورها در صنعت کنترل ۱- شمارش تولید: سنسورهای القائی، خازنی و نوری ۲- کنترل حرکت پارچه و …: سنسور نوری و خازنی  ۳- کنترل سطح مخازن: سنسور نوری و خازنی و خازنی کنترل سطح

کلمات کلیدی :نانو سنسور – سنسور– سنسورهای تماسی– سنسورهای بدون تماس–­ سنسورالقایی – سنسور نوری – سنسور آلتراسونیک –سنسور اثر هال– سنسور خازنی

– ۱ مقدمه

سنسورها از نظر کیفی مرحله جدیدی را در استفاده هرچه بیشتر از همه امکاناتی که توسط علم میکرو الکترونیک بوجود آمده است، بویژه در زمینه پردازش اطلاعات عرضه می کند. سنسورها رابط بین سیستم کنترل الکتریکی از یک طرف و محیط، عملیات، رشته کارها یا ماشین از طرف دیگر هستند. درگذشته تکامل سنسور قادر به هم گامی با سرعت تکامل در صنعت میکروالکترونیک نبوده است. درواقع در اواخر دهه ۱۹۷۰ واوایل دهه ۱۹۸۰ تکامل سنسور در سطح بین المللی بین سه و پنج سال عقب تر از تکامل علم میکروالکترونیک در نظر گرفته می شد. این حقیقت که ساخت عناصر میکروالکترونیک غالباً بسیار ارزانتر از وسائل اندازه گیری کننده ای (سنسورهائی) بود که آنها احتیاج داشتند یک مانع جدی در ازدیاد و متنوع نمودن کاربرد میکروالکترونیک پردازشگر اطلاعات در گستره وسیعی از عملیات و رشته کارها بود. چنین اختلافی بین علم میکروالکترونیک مدرن و تکنولوژی اندازه گیری کننده کلاسیکی تنها توانست به واسطه ظهور تکنولوژی سنسورهایمدرن برطرف شود. به این دلیل، امروزه سنسورها به عنوان یکی از عناصر کلیدی جهت تکامل پیوسته و شتابانعلم میکروالکترونیک شمرده می شوند. کار تحقیقاتی و تکاملی گسترده در شاخه های مختلف تکنولوژی سنسور در سطح بین المللی آغاز شد. حاصل این فعالیت آنست که امروزه تجارت سنسور از یکی از بالاترین نرخهای رشد سالانه بهره مند می باشد ( بین ۱۰ و ۲۰ درصد ) از آنجا که سنسورها وسیله اساسی برای بدست آوردن همه اطلاعات لازم دررابطه با وضعیت های مختلف عملیات و محیط هستند (در مفهوم عام کلمه) بنابراین آنها در امکانات کاملاجدیدی را به روی اتوماسیون طیفی از عملیات در صنعت، منزل، کارخانه، کاربردهای طبی، و سایر بخش ها می گشایند .این مثال ها برای کارخانه های تمام اتوماتیک و مجتمع آینده تنها میتواند به کمک سنسور ها تحقق یابد. اگر چه سنسورها به همراه علم میکرو الکترونیک پردازشگر اطلاعات یک گام مهم رو به جلو را عرضه میداردلیکن این تنها اولین قدم است .در این مرحله سنسورها از تعدادی از عناصر میکروالکترونیک موجود،برای مثال به شکل پردازشگرها، حافظه ها، مبدل های آنالوگ به دیجیتال یا تقویت کننده ها برای آماده نمودن سیگنال خروجی استفاده می کنند در عین حال، سنسور باید یک خروجی الکترونیکی تولید کند که به آسانی پردازش می شود .در حالت ایده آل این سیگنال به شکل یک سیگنال دیجیتالی، سازگار با باس میباشد. همچنین احتیاج به کاهش وزن و حجم وجود دارد.

70,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    پنج شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.