تحقیق بررسی ارتباط میان قراردادهای برونسپاری و اعتماد و تعهد

کافی نت یاس دنلود مقاله و تحقیق و پروژه و پاورپوینت

تحقیق بررسی ارتباط میان قراردادهای برونسپاری و اعتماد و تعهد به صورت فایل word   ( ورد ) و قابل ویرایش می باشد . که دارای ۸۲ صفحه بوده و جهت دریافت و دانلود متن و فایل کامل آن می توانید بر روی گزینه خرید انتهای متن کلیک نمایید و پس از وارد نموده اطلاعات و آدرس ایمیل خود قادر به پرداخت آنلاین و دریافت آنی متن کامل و فایل ورد مقاله و پروژه مربوطه باشید . همچنین لینک دانلود تحقیق مربوطه همان لحظه به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

فصل اول:کلیات تحقیق
۱-۱- مقدمه ۱
۲-۱- بیان مسئله ۱
۳-۱- اهمیت موضوع و ضرورت تحقیق ۲
۴-۱- اهداف تحقیق ۳
۵-۱- فرضیه های تحقیق ۳
۶-۱- چهارچوب نظری تحقیق ۴
۷-۱- مدل تحلیلی تحقیق ۵
۸-۱- قلمرو تحقیق ۵
۹-۱- روش تحقیق ۵
۱۰-۱- تعریف مفاهیم و اصطلاحات ۶
فصل دوم:مروری بر ادبیات تحقیق
۱-۲- مقدمه ۸
۲-۲- برونسپاری ۹
۱-۲-۲- تعریف برونسپاری ۹
۲-۲-۲- عناصر اصلی و کلیدی برون سپاری ۱۰
۳-۲-۲- اهمیت برون سپاری ۱۰
۴-۲-۲- فرایند تصمیم گیری برون سپاری ۱۱
۵-۲-۲- تفاوت و تشابه برون سپاری با خصوصی سازی و کوچک سازی ۱۲
۶-۲-۲- خصوصی سازی و برون سپاری ۱۳
۷-۲-۲- کوچک سازی و برون سپاری ۱۴
۸-۲-۲- برون سپاری به عناون یک حرکت استراتژیک ۱۵
۹-۲-۲- مزایا و معایب برون سپاری ۱۷
۱۰-۲-۲- برون سپاری و ساختار سازمانی مناسب ۲۰
۱۱-۲-۲- فرایند برون سپاری ۲۳
۱۲-۲-۲- امکان سنجی برونسپاری ۲۹
۱۳-۲-۲- فرآیند امکان سنجی برونسپاری ۳۰
۱۴-۲-۲٫ محک زنی ۳۱
۱۵-۲-۲- ابعاد برون سپاری ۳۳
۱۶-۲-۲- روش های انتخاب پیمانکار در فرایند برونسپاری ۳۴
۱۷-۲-۲- نظام مبادلات پیمانکاری فرعی صنعتی ۳۵
۱۸-۲-۲- پیمانکاری فرعی صنعتی ۳۶
۱۹-۲-۲- شکلهای اصلی پیمانکاری فرعی ۳۷
۲۰-۲-۲- پیمانکاران اصلی ۳۷
۲۱-۲-۲- پیمانکاران فرعی ۳۸
۲۲-۲-۲- مشارکت صنعتی ۳۸
۲۳-۲-۲- روند نوین در پیمانکاری فرعی و صنعتی ۳۹
۳-۲- قراردادهای برونسپاری ۴۰
۴-۲- اجزای قراردادهای برونسپاری ۴۰
۱-۴-۲- در زمان عقد قرارداد ۴۰
۲-۴-۲- در زمان اجرای قرارداد ۴۲
۱-۲-۴-۲- وظایف مشتری (سازمان) نسبت به تامین کننده (پیمانکار ) ۴۳
۲-۲-۴-۲- وظایف تامین کننده (پیمانکار) نسبت به مشتری (سازمان) ۴۴
۵-۲- جمع بندی ۴۶

فصل سوم:روش تحقیق
۱-۳- مقدمه ۴۷
۲-۳- روش تحقیق ۴۸
۳-۳- جامعه آماری ۴۹
۴-۳- نمونه و تعیین حجم نمونه ۴۸
۵-۳- ابزار گردآوری داده ها ۴۹
۶-۳- روایی ابزار تحقیق ۵۰
۷-۳- پایایی ابزار تحقیق ۵۰
۸-۳- روش تجزیه و تحلیل داده ها ۵۰

فصل چهارم :تجزیه و تحلیل داده ها
۱-۴٫مقدمه ۵۱
۲-۴٫تجزیه و تحلیل داده ها ۵۲
۳-۴٫برآورد مدل و ارزشیابی برازندگی ۵۲
۴-۴٫مدل ساختاری ۵۳
۵-۴٫مدل اندازه گیری ۵۵
۶-۴٫خروجی نرم افزار لیزرل بر اساس معادلات ۵۷
۱-۶-۴٫ معادلات ساختاری ۵۷
۲-۶-۴٫معادلات اندازه گیری ۵۹
۷-۴ خلاصه نتایج مدل اندازه گیری ۶۶
۸-۴ آزمون فرضیه ها ۶۷
۹-۴ خلاصه مدل اندازه گیری ۶۹

فصل پنجم :نتیجه گیری و پیشنهادات
۱-۵- مقدمه ۶۶
۲-۵- نتایج تحقیق ۶۶
۳-۵- پیشنهادات در مورد فرضیه ها ۶۷
۴-۵- پیشنهادات به محققین آینده ۷۰
۵-۵- محدودیت ها و موانع تحقیق ۷۰
پرسشنامه

چکیده

برون سپاری بصورت ابزار مهمی در محیط پر تحرک ومتغیر امروزی تبدیل شده است و شرکت ها بطور روزافزون ،گزینه های برون سپاری را در جهت حمایت تصمیمات استراتژیک مورد بررسی قرار می دهند.مدیران سازمان ها هر روز با تحولات بزرگ و پیچیده ای رو به رو هستند که باید نسبت به این تغییرات که پر شتاب هستند واکنش نشان داده و با نیروها و محیط خارجی در تعامل باشند . برای موفقیت در این امر مدیران باید سازمان خود را بهبود بخشند و متناسب با محیط و تغییرات آن به اصلاح سازمان خود بپردازند . نیروهای خارجی بسیاری هستند که برخی از آن ها موجب تهدید و برخی موجب فرصت برای سازمان می شوند اگر سازمان بخواهد در این میدان موفق شود باید تهدیدها را شناسایی و با آن ها سازگار و یا مبارزه نماید و فرصت ها را شناسایی و از آن ها استفاده نماید .

سازمان باید از نیروها و منابع بیرونی برای مدیریت درونی که همانا به عنوان یک فرصت بام برون سپاری است استفاده نماید که بسیاری از مؤسسات خارجی که در یکی دو دهه اخیر بصورت چشمگیری استفاده نموده اند و در کشور ما در برخی سازمان  ها در چارچوب مقررات اقدامات اندکی انجام گرفته است .

برون‌سپاری یک ویژگی اساسی تجدید ساختار سازمانی است که به طور چشمگیری مرزهای سنتی سازمانها را تغییر داده. می‌توان برون‌سپاری را «یکی از بزرگترین جابجایی‌های ساختاری سازمان و صنعت در قرن» نامید.

تحقیق حاضر به بررسی رابطه  بین قرارداد برون سپاری و اعتماد و تعهد شهرک های صنعتی شهرستان اراک  پرداخته ،که نتایج نشان می دهد که خصوصیات اساسی قرارداد برون سپاری بر تعهد روابط  در قرارداد  برون سپاری بطور مثبتی تأثیر گذار نبوده است. ، خصوصیات کنترلی قرارداد برون سپاری بر تعهد روابط  در قرارداد  برون سپاری بطور مثبتی تأثیر گذار بوده است.

، تعهدارتباطی بر توافق ارتباطات دو گروه در برون سپاری بطور مثبتی تأثیر گذار بوده است.

، تعهد ارتباطی  بر دوام روابط در قرارداد  برون سپاری  بطور مثبتی تأثیر گذار نبوده است.

و تعهد ارتباطی بر همکاری در روابط  قرارداد  برون سپاری بطور مثبتی تأثیر گذار بوده است.

واژه های کلیدی: قرارداد برون سپاری ،اعتماد ، تعهد، خصوصیات اساسی، خصوصیات نظارتی وکنترلی، تعهد روابط، دوام روابط، همکاری، توافق ارتباطات

– ۱- مقدمه:

برون سپاری بصورت ابزار مهمی در محیط پر تحرک ومتغیر امروزی تبدیل شده است و شرکت ها بطور روزافزون ،گزینه های برون سپاری را در جهت حمایت تصمیمات استراتژیک مورد بررسی قرار می دهند.اقدامات اخیر برون سپاری مانند برون سپاری فرایندهای تجاری ، برون سپاری به کشورهای دیگر و برون سپاری برای کسب قابلیتها، تأکید فراوانی بر تقویت اعتماد وتعهد با استفاده از مهارتهای ترکیبی حاکمیت،همچون عقد قرارداد رسمی و رابطه ای در کل دوره مشارکت دارد. بدین ترتیب مهارت های لازم برای مدیریت رابطه میان دریافت کننده خدمات  ( SR )،به یک دارایی استراتژیک جدید تبدیل شده است.اما همانند هر رابطه ای ،همه روابط برون سپاری به سرانجام نمی رسند.خدشه دار شدن رابطه می تواند باعث افزایش هزینه ها،اختلال عملیاتی و از دست رفتن فرصتهای تجاری گردد و طرفین را متحمل زیان کند.از این رو درک بیشتر این نکته مهم است که چگونه باید روابط برون سپاری را تحت مدیریت قرار داد تا ارزش استراژیک ایجاد کند. در تحقیقات پیشین دو حالت متمایز حاکمیت برای مدیریت روابط درون سازمانی(IOR) بر شمرده اند:کنترل رسمی- اعمال شده توسط قراردادهای مکتوب و سایر مکانیزمهای مدیریتی-که رفتار را در جهت اهداف سازمانی سوق می دهد و حاکمیت رابطه ای- مبتنی بر مکانیزمهای نا مکتوب اجرایی-که برای اثر گذاری بر رفتار درون سازمانی طراحی شده است. بطور گسترده مشاهده می شود که دامنه وسیعی از فعالیتهای برون سپاری از طریق قراردادهای پیچیده کنترل میگردد،در حالی که برخی از مطالعات مشخص کرده اند که در برون سپاری ،مکانیزمهای متنوع حاکمیت رابطه ای بکار می رود.این نکته از آن جهت قابل تأمل است که همکاری موثر،همراستای منافع و عملکردهای شرکت می باشد در حالی که در قراردادها تلاش می شود تا منافع از طریق ساختارهای اجرایی مناسب با یکدیگر همراستا شوند و مشارکت برون سپاری در این ساختار به اجرا در آید.اما حاکمیت رابطه ای بر این نکته تمرکز می کند که چگونه تبادل اطلاعات میان (SR)و(SP) ،سبب ارتقاء روابط و درک مشترک از محیط کاری و همراستایی عملکردها در جهت تضمین موفقیت برون سپاری می گردد.

۲- ۱-  بیان مسئله:

شرکتهای امروزی برای تضمین موفقیت خود در دنیای پر رقابت کنونی ، بیش از گذشته به برون سپاری فعالیتهای خود متکی شده اند.فعالیتهای برون سپاری اخیر تأکید بسیاری  بر اعتماد و تعهد متقابل  با استفاده از مهارتهای کنترلی نظیر قراردادهای رسمی و ارتباطی دارند . مجموعه مهارتهای ارتباطی برای مدیریت روابط میان سرویس دهنده( SR) و سرویس گیرنده(SP (  به  عنوان یک دارایی استراتژیک جدید مطرح است . یک ارتباط نا مناسب ممکن است منجر به تحمیل هزینه بیشتر، اختلال عملکردی، و از دست رفتن  فرصتهای تجاری گردد. بنابراین  درک بهتر از چگونگی مدیریت ارتباطات برون سپاری برای ایجاد و حفظ ارزشهای استراتژیک بسیار موثر است. بر اساس تحقیقات گذشته دو سبک مشخص کنترل و اداره روابط درون سازمانی وجود دارد: یکی کنترلهای رسمی که به صورت قراردادهای مکتوب  و سایر مکانیزمهای مدیریتی از پیش طراحی شده برای سوق دادن رفتارها به سوی اهداف مورد نظر مطرح است و دیگری کنترل و اداره ارتباطی از طریق عوامل نا مکتوب بر اساس مکانیزمهای شفاهی رفتاری است. که هردو نوع کنترل مذکور در فعالیتهای برون سپاری اثرگذارند. در حالی که در یک قرارداد عملکردهای میان شرکتهای دو طرف برون سپاری از طریق ایجاد ساختارهای اداری  مشخص می گردد،کنترل ارتباطی مشخص می کند که چگونه  تبادل اطلاعات میا ن  SP وSR  محیطی را فراهم می کند که تضمین کننده موفقیت ارتباطات در برون سپاری باشد. بنابراین در برون سپاری توجه همزمان به این دو نوع کنترل امری ضروری برای تضمین موفقیت است.

مطالعات اخیر نشان داده است که قراردادها بایستی برای مدیریت موثر ابعاد مختلف تعاملات ارتباطی در در برون سپاری بکار روند و بدین ترتیب حاکمیت رابطه ای و حاکمیت رسمی مکمل یکدیگر هستند و نمی توان آنها را جایگزین یکدیگر در نظر گرفت.اما در حال حاضر درک نسبتاً کمی از این موضوع وجود دارد که چگونه قراردادها می توانند در برون سپاری ،روابط با کیفیتی را ایجاد و آنرا ارتقاء بخشند. با توجه به ارتباط مثبت میان کیفیت رابطه و موفقیت برون سپاری ، تشخیص تدارکات قرارداد در جهت تقویت کیفیت مطلوب رابطه ای میتواند در کاربری استراتژیک قراردادها از سوی مدیریت برای ارتقاء رابطه ای موفق برون سپاری کمک کند. بر طبق این پس زمینه ،تحقیق حاضر می کوشد با بررسی قابلیت مکملی توافقات خدماتی (SLA) ،بعنوان مکانیزم کنترل رسمی در توسعه حاکمیت رابطه ای برای آرایش های برون سپاری این دو حالت حاکمیت را با یکدیگر تطبیق دهد.

بمنظور بررسی روابط میان (SLA)ها و اعتماد و تعهد،از مدل تعمیم داده شده MorganوHunt به برون سپاری استفاده شده است.تعهد رابطه ای که با ادراک تعهد طرف مقابل تشدید می شود،از لحاظ ادراک  (SR) نسبت به نیت طرف مقابل ،برای حفظ رابطه وتلاش در جهت حفظ رابطه،مفهوم سازی می گردد.

80,000 ریال – خرید

مقاله و پروژه و تحقیق ها به صورت فایل ورد و قابل دانلود می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. ضمنا همان لحظه لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می گردد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله رهبری خدمتگزار و اعتماد سازمانی
  • مقاله اعتماد به مدیران
  • مقاله اعتماد به رهبر
  • مقاله اعتماد سازمانی
  • مقاله اعتماد عمومی
  • برچسب ها : , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایhttp://cofenetyas.comمحفوظ می باشد.